Stánky budou mít o vánočním jarmarku různou otvírací dobu

Stánky budou mít o vánočním jarmarku různou otvírací dobu
ilustrační foto prostejov.eu

V době od 27. listopadu do 23. prosince bude prostějovské hlavní náměstí hostit vánoční jarmark. Stánky budou mít různou otvírací dobu.

„Lidé budou moci každý den nakupovat od dopoledních devíti hodin až do večerních šesti,“ sdělila před časem náměstkyně primátorky Ivana Hemerková. To mezi obyvateli Prostějova rozproudilo diskuzi, otvírací doba se jim totiž příliš nelíbila.
„Chodím do práce, končím v sedmnáct hodin a na město se dostanu až kolem osmnácté hodiny. To si jako nedáme ani večerní punč?,“ poukázala Veronika S. Podle Ivany Hemerkové to tak nebude. „Stánky s občerstvením – párky, grogem, punčem a podobně, budou otevřeny do 21 hodin. Vyjdeme tak vstříc i bruslařům,“ sdělila na dotaz PvNovinek náměstkyně.
Podle jejích slov je otevírací doba stánků ošemetnou záležitostí. „Řada prodejců i v minulých letech otevírala až odpoledne, protože v ranních hodinách neměla tržby,“ dodala Hemerková. (ber)

Komentáře

Nevím, čemu se pan (asi "Drbojhlav") diví, ona musí být oděna pouze v bruslích, jelikož mají nosnost jen 120 kg a kdyby byla v tom svém převlékačském kabátě, ve kterém nosí všechny svoje resty, tak by se propadla. Ona se sice propadne na smetiště dějin, ale až v příštích volbách. Kéž by byly ještě letos!

Vánoční trhy v Prostějově jsou jedna velká trapná záležitost. s.Hamerková se to marně snaží "učesat" za peníze daňových poplatníků. Na náměstí přijdu až se bude bruslit, a v době adventu vystoupí výše jmenovaná soudružka na ledě oděná pouze do bruslí, jak slíbila! To jsi opravdu nemůžu nechat v tomto svátečním období, ujít i kdybych přišel o Popelku :-) Akademický malíř Drbohlav

Poslat nový komentář