ilustrační foto
Málokdo by si dokázal představit léto bez posezení na zahradě ve společnosti rodiny či přátel bez pořádné grilovačky. Grilujete ale správně a zdravě? Nechte se inspirovat odborníkem na slovo vzatým. Šéfkuchař David Izák se na grilování specializuje a poradí vám, jak správně a chutně grilovat.
Jak nahlížíte na grilování? Je to oblast gastronomie, která Vás nejvíce baví?
Určitě mě grilování baví. Vzhledem k tomu, že jsem šéfkuchařem v grilovací společnosti, tak mě tam ani nic jiného nečeká. Nedovedl bych si představit zabývat se něčím, co nemám rád. Práce s lidmi mě neskutečně baví, lidi mám rád a vyhovuje mi vyučovat na kurzech o grilování. Pravdou ale zůstává, že se jedná o sezónní záležitost a po tom létě se zase těším na svíčkovou, na rajskou a na jiné druhy pokrmů.
Jaký typ masa se podle Vás nejvíce hodí na gril?