vegetarián

Romantické čtyřchodové menu? V Koze!

ilustrační foto pozvánka

Také veganská a vegetariánská restaurace Koza zůstala celá připravuje na svátek sv. Valentýna romantické degustační menu v prostředí, které díky přestrojení nepoznáte.

"Hosté mohou očekávat špičkový servis jídel připravených šéfkuchařem se zkušenostmi ve vaření v různých koutech světa i prvotřídní hudební doprovod, o který se postará prostějovský hudebník Elly Jay. Akce je vhodná nejen pro páry, ale i pro skupinky osob. Připraveno bude tajné čtyřchodové menu", uvedl zástupce managementu restaurace Koza zůstala celá.

Romantický večer začíná v 17:30. (red)

Koza začíná s rozvozem! Je to tu...

ilustrační foto Koza zůstala celá

Jste-li pravidelnými zákazníky veganské a vegetariánské restaurace Koza zůstala celá, s napětím očekáváte den, kdy dá management pokyn k dalšímu z procesů, a to k rozvozu jídla. A je to tu!

Počínaje dnešním dnem, respektive zítřkem, je možné na webových stránkách www.kozazustalacela.cz objednat jídlo, která vám bude zdarma dovezeno až domů. "Vážení zákazníci, dnes je ten den D. První prosincový den a půl roku po startu si troufáme začít i s rozvozem. Je to pro nás výzva, protože víme, jak moc vás čeká, až se jim v práci či doma na stole objeví krabička z "Kozy". Vaše objednávky budeme přijímat do 21:00 a druhý den Vám je doručíme k obědu", hlásá FB stránka Kozy. Neváhejte a vyzkoušejte, jak vám bude z krabiček chutnat! (red)

Motorová myš se prozatím v Koze nenašla...

ilustrační foto ber

Po více než měsíci jsme se vrátili do vegetariánské restaurace Koza zůstala celá. Právě před pěti týdny se tam uskutečnil nábor pracovních sil, z nichž měla vyjít vítězka, managementem Kozy nazvaná motorovou myší. Koza již předtím tvrdila, že ani dvacet tisíc čistého myš v Prostějově práci nevybudí. PvNovinky oponovaly. A zatím prohrávají.

Počátek příběhu si můžete osvěžit zde - http://pvnovinky.cz/vegetarian/29067-praci-v-koze-za-dvacet-tisic-dostan....
Ze zhruba osmdesáti lidí, kteří na setkání do Kozy přišli, jich to asi patnáct vzdalo hned. Zbývající si vyslechli nabídku a následně se jich třicet zapsalo na jednodenní zkoušku. S nimi slíbili přijít i dva vyučení kuchaři, co by specialisté na saláty.

Co dnes nabízí Koza?

ilustrační foto FB Koza zůstala celá

Veganská a vegetariánská restaurace, na rozdíl od některých, kteří si užívají prodlouženého víkendu, nezklamala a i dnes připravila své obědové menu.

"Dnes vám uděláme radost rajskou polévkou s rýží (bez lepku) a k ní doporučujeme sérii lehkých jídel. Hlavní chod otevře kroupové rizoto a premiérově máte možnost ochutnat jídlo Mujadarra (bez lepku). Noky s rajčatovým ragout uzavřou nabídku hlavních jídel. Nezapomeňte na pět druhů u nás připravených dezertů, jako je cupcake, cobbler, bezlepkový apple crumble, cookies atd... Přijďte si udělat krásný den", zvou zaměstnanci Kozy. (red)

Co mají dnes dobrého v Koze?

Foto FB Koza zůstala celá

Listopad je tu a v restauraci Koza zůstala celá vás zahřejí krémem z pečeného česneku.

"Čočka na kyselo bude ještě lepší proteinová pecka, než jak ji znáte odjinud. Sladko-kyselá zeleninka "Sweet & Sour" potěší milovníky zdravé a bezlepkové kuchyně. Zamakali jsme taktéž na receptuře Sabji a díky tomu máme dnes v nabídce dvě veganská a zároveň bezlepková jídla. Přijďte se najíst dle světových trendů", zve k obědovému menu vegetariánská a veganská restaurace. (red)

Práci v Koze za dvacet tisíc dostane jen motorová myš! Najde se "vítěz"?

Foto ber

Na pondělní pracovním mítinku v naší oblíbené restauraci Koza zůstala celá se sešlo na sedm desítek adeptů. Bonus, práci ve zdejší kuchyni, ale může získat jen ten nejlepší. Tak alespoň předestřel vyhlídku zájemcům o práci pomocné síly v kuchyni zdejší management. Dvacet tisíc korun čistého je na Prostějov víc než slušný výdělek. Dostane ho ale jenom „motorová myš“.

Kdo se ptá na pracovní dobu, je bez šance
„Šanci nemají ti, kdo se ptají na pracovní dobu a dovolenou. Vaše problémy nás nezajímají, stejně jako nikoho nezajímají ty naše. Jediná filozofie, které se držíme, je spokojený zákazník,“ zaznělo na setkání. Už první podmínka odradila několik mladých žen. “Jako samoživitelky nemůžeme pracovat od 6 do 16 hodin, to je pro nás vzhledem ke stáří dětí limitující,“ uvedla osmadvacetiletá Katka. „Mrzí mě to, tuhle práci bych brala všemi deseti,“dodala posmutněle.

Nastartujte týden zlehka, zve Koza, která otevřela v jedenáct

ilustrační foto FB Koza zůstala celá

Den D právě začal, je tu opět pondělí a s ním jedna neodolatelná nabídka za druhou.

"Těšit se můžete na celerovou polévku a k ní cuketový koláč. Ratatouile vám naservírujeme se seitanem a určitě doporučujeme i bulgur pilaf s houbami. Více jak polovina dnešní nabídky je vegan. Nastartujte týden zlehka", doporučuje management Kozy.
A nezapomeňte! Večer v šest setkání s těmi, kteří mají zájem o práci! (red)

Chcete plat dvacet tisíc čistého? Nic nereálného! Koza hledá zaměstnance!

ilustrační foto

Veganská a vegetariánská restaurace Koza zůstala celá přijme s okamžitou platností pomocnou sílu do kuchyně.

"Jedná se o chystání zeleniny, umývání nádobí, uklízení kuchyně. Neřešíme vzdělání, věk ani pohlaví. Pouze výkon. Plat 20.000,- Kč za měsíc čistého (dále strava a jiné bonusy). Informace osobně u obsluhy", vyzývá management restaurace zájemce o práci. "S ohledem na obrovský zájem uspořádáme u nás v restauraci v pondělí 19.10.2015 v 18:00 schůzku, kde vás budeme informovat o veškerých aspektech nabízené pozice. Nebojte se a přijďte", dodává management Kozy. (red)

Kari dhal ze žlutého hrachu, žemlovka či fazole po Řecku?

ilustrační foto FB Koza zůstala celá

Zítra je již pátek a s ním poslední možnost, jak v tomto týdnu navštívit restauraci Koza zůstala celá.

A co bude dobrého? Polévka bude připravena Kari dhal ze žlutého hrachu, následovat budou tři základní chody se spoustou příloh, a to zeleninové mísy či pohanka a mrkev se zázvorem. Ženské osazenstvo jistě potěší žemlovka (nás tedy ano), naložit si můžete pečené brambory (viz foto) či fazole po Řecku. Tedy dobrou chuť! (red)

Co nabízejí dobrého v Koze?

ilustrační foto

Počasí sice nevypadá na úžasný den, ale restaurace Koza zůstala celá se ho opět pokusí udělat skvělým!

Dnešní exkluzivní nabídku zahájí houbová polévka na kyselo. Co vás také určitě nadchne budou zapečené palačinky plněné špenátem. Dýňové rizoto je naprosto úžasné, protože šéfkuchař je opravdový "rizotový guru." Kung Pao ve vegetariánské verzi potěší milovníky exotiky. Určitě v tomto počasí nepohrdnete kávičkou s domácím čokoládovým řezem. Dobrou chuť!