Tip na víkend. Výstava Andělské vánoce v Kroměříži

Tip na víkend. Výstava Andělské vánoce v Kroměříži
ilustrační foto výstaviště Kroměříž

Na Výstavišti Kroměříž proběhne od pátku do neděle 2. až 4. prosince výstava Andělské Vánoce. Dopřejeme Vám slavnostní atmosféru při setkání s přáteli, možnost popovídat si, koupit si dárek, sednout si s hrnečkem svařeného vína a zamyslet se nad tím, zda doopravdy chceme prožít vánoce ve spěchu a nervozitě, nebo v klidu a pohodě.

S přicházejícím vánočním časem výstaviště návštěvníkům nabídne den plný adventní pohody, smíchu a netradičních zážitků. Nejmenší si zkusí nazdobit vlastní baňky a ozdoby na stromeček a ti větší si pochutnají na zabijačkových specialitách či svařáku.

V obou vytápěných pavilonech budou připraveny výtvarné dílničky, tvořivé workshopy včetně prodeje kreativních výrobků (andílci, hračky, keramika, sklo, dekorace, vánoční ozdoby, svíčky). Na své si přijdou i milovníci tradičních řemeslných dílen a originální autorské tvorby (oděvy, šperky, vánoční cukroví). Nebude chybět ani široká nabídka kosmetiky, doplňků zdravé výživy, mandal, včetně ukázek alternativní medicíny či výklady z ruky a karet. Návštěvníci si mohou vybrat i ze široké nabídky knih a zájezdů. Na akci budou zastoupena knižní nakladatelství a v neposlední řadě i cestovní kanceláře.

Můžete se těšit na výstavu vánočních betlémů a stromečků, zabíjačkové speciality a kvalitní regionální potraviny. Na programu jsou dětská představení včetně rozsvícení vánočního stromu s překvapením. Nebude chybět ani soutěž o nejlepší punč nebo adventní věnec. Jako netradiční vzpomínku si mohou návštěvníci pořídit foto s andělem. (red)

Poslat nový komentář