Tip na víkend: Svět Kostek Olomouc

Tip na víkend: Svět Kostek Olomouc
ilustrační foto plakát

Přijďte se podívat 2. a 3. listopadu 2019 na již pátou LEGO výstavu Svět Kostek, pořádanou členy československé komunity Kostky.org. Navštívit ji můžete v sobotu v době od 10 do 18 hodin v neděli od 9 do 17 hodin ve Střední škole polytechnická, Rooseveltova 79, Olomouc.

Letos do Olomouce přijede přes 50 českých a 20 zahraničních vystavovatelů z Rakouska, Polska, Maďarska a Francie, s sebou přivezou stovky modelů z milionů kostek (čekají vás dva přízemní sály přes 1000 m2, plné LEGO modelů). Mezi nimi jsou statické obří i malé, pohyblivé nebo i svítící LEGO modely. Některé vlaky a auta budete mít možnost sami ovládat. I letos se můžete těšit na herní koutky s více jak sto tisíci kostkami na volné stavění. Hlasováním o nejlepší model výstavy se zapojíte do soutěže o krásné stavebnice," lákají pořadatelé.

Stejně, jako loni, bude k dispozici bižuterie z LEGO kostek, obchůdek s drobnými LEGO doplňky a nově pro vás prodejce Capi-cap připraví veliký výběr stavebnic s vánočními slevami na vybrané stavebnice.

Vstupné: Základní 80,- Kč Rodina (2 dospělí a 2-3 děti) 250,- Kč ZTP 50,- Kč Děti do 3 let zdarma (red)

Poslat nový komentář