Tip na výlet. Lanáček u Zoo Olomouc

Tip na výlet. Lanáček u Zoo Olomouc
Foto ZOO Olomouc

Lanovým centrem mohly naposledy prolézat děti před téměř dvěma lety. Kůrovec pospolu s vichřicí Eberhard však byli zcela jiného názoru, a tak po původním Lanáčku přímo v areálu zoo nezůstaly ani stromy, na nichž byl vybudován. Lanáček se však postavil na nohy. Přesněji řečeno na samonosné kůly a v těchto dnech si ho mohou užít již první návštěvníci. A nejedná se pouze o děti. Novinkou je, že se do výšin smí vydat i zkušení věkem.

Lanáček je zpřístupněn i pro starší návštěvníky a horní věková hranice není stanovena. „Když vidím úsměv a spokojenost u návštěvníků, tak mi práce dává smysl. Začátek sezóny byl díky koronaviru složitější, protože kolem nařízení bylo mnoho zmatků, ale věřím, že bude lépe. Ztráty se, bohužel, již dohnat nedají, ale Lanáček není stavbou na jeden rok. Musíme se dívat dopředu,“ dodává jednatel společnosti Eduard Hrabalík. 

Těšit se můžete na nové překážky, druhé patro ve výšce cca 8 metrů nad zemí a další tobogán.Vstupné je 80 Kč na osobu a platí na celý den. Návštěvníci si mohou procházet ZOO a navštěvovat Lanáček v daný den opakovaně. (ber)

Poslat nový komentář