Hanáci opět ztratili body. FK Šternberk – Haná Prostějov 6:1 (3:1)

Hanáci opět ztratili body. FK Šternberk – Haná Prostějov 6:1 (3:1)
Foto Oldřich Lošťák
Další fotky: 
Hanáci opět ztratili body. FK Šternberk – Haná Prostějov 6:1 (3:1)

Ve 20. kole nastoupili Hanáci v 1.vB  tř. sk. B olomouckého KFS na hřišti FK Šternberk proti „rezervě“, ale byli téměř po celý zápas, kdy bojovali, až ti druzí.

Již ve třetí minutě zahrozili domácí, když po jejich střele se míč odrazil od břevna do pole. Přesto to byli Hanáci, kteří šli v zápase poprvé a naposledy do vedení. Ve 20. minutě totiž unikl po křídle Hladký, přihrál před branku a Patrik Gábor zblízka otevřel skóre zápasu – 0:1! Bohužel ve 31. minutě domácí Odstrčil prudkou střelou k tyči vyrovnal. Ještě v 36. a 43. minutě dvěma góly Teichmann poslal domácí do poločasového vedení 3:1! V 65. minutě navýšil skóre na 4:1 Dittrich. V 75. minutě jmenovec našeho Gábora, Jiří, krásnou střelou ke vzdálenější tyči vstřelil pátou branku. Poslední „ tenisovou“ tečku střelou k tyči uzavřel na 6:1 domácí Mudrák.

V příštím kole hrají Hanáci v sobotu 21. května v 17.00 hodin se sestupem ohroženým Jesencem. Zde by se měli Hanáci zlepšit hlavně střelecky!

Hodnocení trenéra Hané PV Daniela Koláře: „Zasloužené vítězství domácích. I když nemůžu svému týmu upřít snahu a bojovnost a rozdíl branek je pro nás možná až moc krutý, tak byl domácí tým lepší a my na něj dnes bohužel neměli.“

Branky: 31. Odstrčil, 36. a 43. Teichmann, 65. Dittrich, 75. Jiří Gábor, 82. Mudrák - 20. Patrik Gábor

Rozhodčí: Ondráček – Zemánek, Damek

ŽK: Vašička, Teichmann- Kumstát, Cibulec

Diváků: 150

Sestavy:

FK Šternberk „B“: Malina- Kadlík (66. Dunka), Mikula, Vašička, Smrček – Mudrák, Jiří Gábor, Feranec (46. Hlaváč), Odstrčil – Dittrich (83. Kučera), Teichmann (82. Šogor)

Trenér: Martin Šíp                                                                              

Haná Prostějov: Marák – Hladký, Trnavský, Kumstát (66. Vitásek), Světlík (76. Jančiar) – Novák, Krupička, Mazouch, Typner – Cibulec, Gábor 

Trenér: Daniel Kolář

(Text a foto Oldřich Lošťák, Haná Prostějov)

Poslat nový komentář