Hanáci dovezli z Kojetína bod

Hanáci dovezli z Kojetína bod
Foto Oldřich Lošťák

V příjemném prostředí stadionku v Kovalovicích odehráli Hanáci v neděli 20. kolo I.B třídy sk. A Olomouckého KFS. Celý první poločas se hrálo nahoru dolů a na obou stranách měli nejvíce práce gólmani. 

Ve 42. minutě vypálil Zatloukal na domácího gólmana, který míč vyrazil a dobíhající Jakub Novák jej „uklidil" do odkryté branky - 0:1. Bohužel druhý poločas jsme začali s bohorovným klidem a zaspali jej. Výsledkem byly dva  „slepené" góly domácího Kravara během dvou minut! Zaskočení hosté se snažili alespoň vyrovnat. Podařilo se jim to až v 86. minutě. Zdeněk Petržela dostal dlouhý pas, unikl obránci a  zblízka prostřelil brankáře Švece – 2:2. V následujících penaltách byli Hanáci poprvé po pěti vítězných sériích neúspěšní. Přesto jsme ale se získaným bodem předběhli příštího domácího soupeře Troubky. S 35 body a skore 43:38 nám patří skvělé 4. místo. Příjďte Hanáky povzbudit! V sobotu 12.5.2018 hrají s Troubkami v 16.30 hodin. Haná je věčná! Haná je nesmrtelná!

Oldřich Lošťák

Branky: 48. a 50. Tomáš Kravar – 42. Jakub Novák, 86. Zdeněk Petržela. Rozhodčí: Dokoupil – Horák, Čampišová. ŽK: Hromada – Petržela, Ociepka. Diváků: 110. Sestava Hané Prostějov: Marák –  Jančiar, Trnavský, Světlík, Ondráček – Strouhal (71. Ociepka), Holomek, Kaprál, Jakub Novák - Zatloukal, Petržela. Trenér: Daniel Kolář

Poslat nový komentář