Zastupitelé Prostějova budou jednat v úterý

Zastupitelé Prostějova budou jednat v úterý
ilustrační foto ber

Jednání Zastupitelstva města Prostějova se uskuteční 8. 9. 2020 od 10 hodin v hlavním sále Společenského domu Prostějov.

Zastupitelé, mimo jiné, projednají plnění rozpočtu statutárního města Prostějova a průběžné hospodaření jím zřízených a založených právnických osob k 30.6.2020, OZV o stanovení koeficientu pro výpočet daně z nemovitých věcí, dodatky ke smlouvám s Národním domem Prostějov o.p.s., schválení zástupců města do představenstva obchodní společnosti VaK Prostějov, a.s., jmenování člena správní rady obecně prospěšné společnosti NÁRODNÍ DŮM Prostějov, o. p. s., schválení poskytnutí daru – příspěvek na sbírku OlK na pomoc lidem, které zasáhla povodeň, poskytnutí peněžního daru Hasičskému záchrannému sboru OlK, sleva na nájemném v souvislosti s dotačním programem Ministerstva průmyslu a obchodu COVID. Projednají rovněž dotační programy v oblasti sportu na rok 2021, účast a působení Prostějova v Národní síti Zdravých měst – NSZM, dotace na jednorázovou akci TJ Sokol Čechovice a jednorázovou akci Českomoravské myslivecké jednoty, projektový námět: „Inovační hub Prostějov – Dům služeb, ul. Olomoucká“.

Zabývat se budou prodejem, pronájmem, výkupem  a nabytím pozemků, změnou OZV č. 1/2020 o regulaci hlučných činností - schvalování výjimek. (red) 

Komentáře

Chlív VaK

Poslat nový komentář