Startují registrace soutěže Firma roku a Živnostník roku

Startují registrace soutěže Firma roku a Živnostník roku
ilustrační foto soutěž Firma roku

Neskutečné množství podnikatelských, ale i životních příběhů a především ukázka píle, odhodlanosti a touhy po úspěchu, to už neodmyslitelně patří k podnikatelským soutěžím Vodafone Firma roku a Česká spořitelna Živnostník roku 2017. Právě v těchto dnech startují registrace, které budou probíhat do 30. června 2017. Jednoduchá cesta, jak ukázat svůj potenciál a propagovat vlastní podnikání je pro všechny firmy a živnostníky otevřena.

Do soutěže se mohou přihlásit malé a střední firmy působící v České republice s nejméně dvouletou účetní historií a s obratem do 1,5 miliardy korun a živnostníci, kteří jsou minimálně jeden rok vlastníky platného živnostenského listu nebo jiného oprávnění k podnikání dle právních předpisů. V roce 2016 tak učinilo rekordních 6 716 podnikatelů a živnostníků.

V roce 2016 se v Olomouckém kraji přihlásilo 209 firem a 208 živnostníků. Držiteli ocenění se loni v Olomouckém kraji stala společnost ALIKA zabývající se pražením, balením, sekáním oříšků, sušeného ovoce a semen, mezi živnostníky Lukáš Drlík, který pěstuje levanduli a provozuje ojedinělou Levandulovou kavárnu.

Krajská kola proběhnou od 14. září 2017 do 22. října 2017. Nejlepší z každého kraje postoupí do celorepublikového finále, v němž bude udělena cena Vodafone Firma roku a Česká spořitelna Živnostník roku 2017. Vyhlášení proběhne v prosinci 2017 v Praze na Žofíně. Na slavnostním galavečeru budou oceněni také celorepublikoví vítězové doprovodných kategorií Vodafone Odpovědná firma roku a Nejlepší Start up roku.

Zájemci o účast v soutěžích se mohou do 30. června registrovat na internetových stránkách www.firmaroku.cz a www.zivnostnikroku.cz. Podnikatelské subjekty mohou být do soutěží také nominovány. Třeba svými známými, kolegy, zaměstnanci nebo zákazníky. Účast v soutěžích je zcela bezplatná, za registraci nehradí soutěžící žádný poplatek. (red)

Poslat nový komentář