Krádež ve stavebninách přišla na třicet tisíc

Krádež ve stavebninách přišla na třicet tisíc
ilustrační foto

Do Nezamyslic vyjížděli v úterý v odpoledních hodinách policisté na oznámenou krádež finanční hotovosti. Do prodejny se stavebním materiálem přišli dva muži, kdy jeden z nich zabavil prodavačku a vylákal ji ven do dvora.

"Druhý tohoto okamžiku využil a z nalezené peněženky, která byla odložená uvnitř prodejny, odcizil finanční hotovost 30 000 Kč a platební kartu. Společně pak prodejnu opustili a až po jejich odchodu personál zjistil, že došlo ke krádeži a přivolali policii.

Případ šetříme pro trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Komentáře

Dobrý den, absolutně nesouhlasím s tím že policie dala do novin a na internet tuhle zprávu. Nezeptali se nás, jestli tyhle informace mohou uveřejnit a já jsem velice na ně naštvaná. Dělají to jen proto, aby byli zajímavý a my kteří jsme se dostali do této nepříjemné situace, tím jen budeme trpět a neustále nám to budou všichni, kdo se to díky policii dozvěděli připomínat.
Milá paní Zajícová znepříjemnila jste nám o to ještě více život. Flášarová

Poslat nový komentář