Lavičky na náměstí nelze vyměnit. Byly za dotaci

Lavičky na náměstí nelze vyměnit. Byly za dotaci
Foto FB Martin M.

 

Nové lavičky na náměstí T.G.M. v Prostějově sklízejí i nadále kritiku. Dle obyvatel města budou kvůli materiálu, z něhož jsou vyrobeny, působit problémy a ne poskytovat možnost odpočinku. Podle magistrátu se s nimi ale už nedá nic dělat.

„V zimě budou studit, v létě se promění v rozehřáté plotny. Kdo tohle mohl vymyslet, ten v životě na lavičce neseděl,“ kroutila hlavou Dora D. Stejně jako řada dalších lidí doufala, že ostatní lavičky budou z jiných materiálů, než je kov. Spletla se. Podle vedení města už takové budou na trvalo.

„Vzhled laviček odpovídá schválenému návrhu architekta a s ohledem na plnění podmínek dotace nelze udělat změnu v návrhu,“ konstatoval magistrát. (ber)

Komentáře

Dnes jde každému jen a jen o to jak to vypadá a nevadí že to není funkční..Kam se to řítíme?

Paní, co lavičky v dnešním horku nepálily, dovolte otázku, to jste byla vy v tom hubertuse a bombarďákách? Tak se nedivte, že nepálily, tolik látky docela isoluje!

Ještě jste na těch lavičkách neseděli a už kritizujete. No jo, to by nebyli Češi...

ja na nich dnes v tomhle pařáku seděla a horké nebyly...

Jak snadno přivést Radu města k rozumu !

Až udeří opravdová vedra, přiveďte k lavičkám každého člena z rady města a s holými řitěmi je donuťte, aby na lavičce seděli dokud Slunce nezapadne. Příště už budou schvalovat i s přihlédnutím k názorům opozice, aby to nebyly jen nápady zrady, pardon z Rady.

 Tady nejde o lidi a praktičnost,ale o design a hlavně dotace.

Poslat nový komentář