V Poháru federací v gymnastickém aerobiku bodovaly závodnice z Prostějova

V Poháru federací v gymnastickém aerobiku bodovaly závodnice z Prostějova
Foto AKPR Prostějov

Během víkendu 19. a 20. 11. 2022 proběhl ve slovenském městě Nitra závod gymnastického aerobiku – Pohár federací, kde soutěží nejlepší závodnice z České republiky a Slovenska. Závodnice z klubu AKPR Prostějov se neztratily a získaly celkem 5 umístění.

V kategorii AG IW (12–14 let jednotlivkyně ženy) dosáhla Eliška Vyhlídalová na 3. příčku, což byl její nejlepší výsledek tohoto roku. Další závodnice Nikola Grulichová a Michaela Zahálková se dostali mezi nejlepších 15.

V kategorii AG Trio (12–14 let tříčlenná družstva) získala Eliška Vyhlídalová stříbrnou medaili spolu s Laurou Urválkovou závodící za Liberec a Natálií Fučíkovou závodící za Znojmo.

V kategorii AG Group (12–14 let pětičlenná družstva) závodnice ve složení Nikola Grulichová, Anežka Koblížková, Kateřina Taršinská, Eliška Vyhlídalová a Michaela Zahálková získaly 2. místo.

Nevyšších příček – zlatých medailí dosáhly závodnice v kategorii AG Dance (Nikola Foukalová, Nikola Grulichová, Lucie Hebertová, Lucie Tylová a Michaela Zahálková) a Junior Dance (Klára Hrubá, Anežka Koblížková, Sofie Matečná, Kateřina Vepřeková a Eliška Vyhlídalová). (red)

Poslat nový komentář