Číšník mu nedovolil nalévat vlastní slivovici. V baru pak létala facka, lahev i tekla krev

Číšník mu nedovolil nalévat vlastní slivovici. V baru pak létala facka, lahev i tekla krev
ilustrační foto Městská policie

Strážníci řešili ve středu o půl desáté večer incident, který se odehrál mezi obsluhou a zákazníkem v baru poblíž centra Prostějova. Devětadvacetiletý muž s sebou přinesl láhev slivovice.

„Tu chtěl nalévat hostům, kteří seděli u stolu. Obsluhou byl upozorněn, aby vlastní alkohol nenaléval zákazníkům. Provozovatelka, která později dorazila na místo, se mu nejprve snažila vysvětlit, že není vhodné nalévat hostům přinesený alkohol z domu. Ani tohle upozornění však nebral vážně. Žena se naštvala a uštědřila mu klasickou facku. Reakce byla okamžitá a velice překvapující. Muž hodil po číšníkovi skleněnou láhev a zasáhl jej do předloktí levé ruky, na které mu způsobil krvavé zranění,“ popsal incident strážník Petr Zapletal s tím, že lékařské ošetření poraněný nepožadoval. 

Při řešení konfliktu bylo zřejmé, že agresor je pod vlivem alkoholu a provedená orientační dechová zkouška u něj prokázala hodnotu 1,94 promile. Hlídka dohlédla na jeho klidný a bezproblémový odchod domů. Případ byl zadokumentován a oznámen správnímu orgánu pro výtržníkovo podezření z přestupku proti občanskému soužití. (red)

Poslat nový komentář