Řidič utekl z místa nehody

Řidič utekl z místa nehody
Foto Policie ČR Prostějov

Včera brzy ráno havaroval řidič u Alojzova. Nehodu nejenže neohlásil, ale dokonce z místa utekl.

Dne 5. prosince 2011 v 04:15 hodin řídil čtyřicetiletý muž z Prostějovska osobní vozidlo značky Renault 19 po pozemní komunikaci ve směru od Alojzova na Určice. Za obcí Alojzov v mírném klesání nepřizpůsobil rychlost vozidla průjezdu levotočivou zatáčkou, vyjel mimo vozovku na pravou stranu, kde vyvrátil svislou dopravní značku. Následně vozidlo sjelo na pole, kde se otočilo na střechu. Řidič  dopravní nehodu neoznámil a místo nehody opustil. 

"Dechová zkouška na zjištění přítomnosti alkoholu v dechu tak provedena nebyla, zda došlo ke zranění osob zjištěno nebylo. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Vznikla hmotná škoda na vozidle Renault a dopravní značce," uvedla Eva Čeplová, tisková mluvčí Policie ČR Prostějov. 

Na místě byli přítomni hasiči HZS Olomouckého kraje, kteří provedli kontrolu vozidla z důvodu vyloučení úniku provozních kapalin. Věc dále šetří Dopravní inspektorát Policie ČR Prostějov. Způsobená škoda činí 35 tisíc korun.

(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář