Propustku z koupaliště v Prostějově nedostanete

Propustku z koupaliště v Prostějově nedostanete
ilustrační foto Domovní správa Prostějov

Se stížností se na redakci PvNovinek obrátila paní Denisa. Mladá maminka, která s rodinou pravidelně navštěvuje prostějovský Aquapark, potřebovala na cca 20 minut areál opustit, aby se do něj vrátila i s osmiletou dcerou. Po personálu požadovala na uvedenou dobu propustku. Té se jí ale nedostalo, a tak musela vstupné zaplatit znovu.

„Byla jsem v aquaparku s mladší dcerou od rána, když kolem poledne volala ta starší, že jí skončilo soustředění dřív a už je v Prostějově. Neměla ale klíče od domu, protože se měla vrátit až večer, kdy už bychom byli doma,“ uvedla Denisa s tím, že vzhledem k tomu, že bydlí na druhém konci města, cesta autobusem pro klíče a zpět byla pro dívku obtížná, nehledě na to, že se chtěla jít rovněž koupat. „Snažila jsem se pokladní vysvětlit, že budu do pár minut zpět a zaplatím vstupné i za dceru. Odbyla mne, že žádné propustky nedávají, pokud areál opustím, musím si koupit novou vstupenku. Nezbylo mi tedy než nechat mladší dceru v péči známých, jet pro druhou dceru a o pár minut později zaplatit dalších 170 korun za vstup pro nás obě. Takže se mi návštěva prodražila. Nejen o peníze, ale i poznání, že úředního šimla nepřemůžeš,“ dodala.

Vladimír Průša, jednatel Domovní správy Prostějov, která obě venkovní koupaliště provozuje, byl nekompromisní. „Je to celodenní vstupné na 1 vstup, což u nás platí cca 15 let. Tak je to ve většině venkovních koupališť,“ odpověděl na dotaz PvNovinek.

Denisa je ale jiného názoru. „Jsem platící zákazník a každý rok v aquaparku nechám pár tisícovek. Asi to není důležité, ale nadále si myslím, že trocha vstřícnosti by neškodila.“ (ber)

Komentáře

Hodně záleží na tom, kdo zrovna sedí na pokladně. Některé paní jsou vstřícné a dá se s nimi domluvit. My zapomněli doma kruh pro ročního syna a bez problémů mohl manžel odjet domů a vrátit se.

Škoda, že pan jednatel Průša není stejně nekompromisní vpřípadě rušení nočního klidu po 22 hodině partičkami opilců v zadní části aquaparku.

Poslat nový komentář