Bitku nepřizpůsobivých občanů rozehnal až pepřový sprej

Bitku nepřizpůsobivých občanů rozehnal až pepřový sprej
Foto MP Přerov

K potyčce dvou znepřátelených skupin došlo v úterý odpoledne v jedné z přerovských cukráren. Šarvátku se podařilo ukončit až přivolaným strážníkům, kteří byli nuceni použít na její účastníky pepřový sprej. K žádným vážným zraněním při potyčce naštěstí nedošlo.

Několik oznámení o potyčce nepřizpůsobivých v cukrárně v centru města přijalo operační středisko v odpoledních hodinách. Vzápětí stejnou informaci předala i Policie ČR. „Stálá služba zaměřila kamery a začala stahovat hlídky. Do pěti minut dorazila na místo prvosledová hlídka PČR a hned vzápětí za ní strážníci a další hlídky. Přítomnost hlídek opět rozvášnila dva znesvářené klany, jehož členové se s velkým halasem do sebe pustili. Poté, kdy strážníci použili slzotvorný prostředek, se obě strany oddělily a situace se začala pozvolna zklidňovat. Celý incident na místě dále šetřila republiková policie, která minimálně jednu osobu převezla na policejní služebnu,“ uvedl k případu zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek. 

Po odvezení osoby další hlídka na místě zajišťovala situaci ještě několik desítek minut, aby se ujistila, že nedojde k dalším potyčkám. (red)

 

Komentáře

Na vyřešení problému nepřizpůsobivých stačí přestat dávat peníze politickým neziskovkám. Ty naoko bojují proti rasismu, za zlepšení situace Rómů - ale ve skutečnosti si nic nepřejí méně. Kdyby přestal problém s nepřizpůsobivými, vyschl by jim penězovod, který je krmen prohlášeními o nutnosti pomáhat nepřizpůsobivým.

Vždyť ani policie nemůže pořádně zasahovat proti Rómům, muslimům a dalším. Protože hned se na ně sesype nějaký ten zbytečný aktivistický parazit, a začne řvát "diskriminacéééé".

No jo no. Ten kdo dokáže vyřeší problém nepřizpůsobivých ten dostane Nobelovu cenu a bude to nejoblíbenější člověk do konce existence vesmíru :).

Poslat nový komentář