Zámek Čechy pod Kosířem hledá zaměstnance i brigádníky!

Zámek Čechy pod Kosířem hledá zaměstnance i brigádníky!
ilustrační foto zámek Čechy pod Kosířem

Rádi byste pracovali v krásném prostředí zámku Čechy pod Kosířem? Ten právě hledá budoucí kolegy na pozice průvodce/průvodkyně a zahradník/zahradnice.

Zahradník bude mít zajištěnu práci/brigádu od 1. dubna do 31. října 2017 s možností prodloužení. Zájemci musí být spolehliví, být ochotní se učit se, mít aktivní přístup, fyzickou zdatnost a manuální zručnost, stejně jako vzdělání v oboru a řidičský průkaz sk. B.

Průvodce, který bude pracovat brigádně od úterý do pátku v měsících květen, červen, září musí prokázat perfektní znalost textu o historii zámku a parku, znalost alespoň jednoho cizího jazyka na komunikativní úrovni je výhodou. Musí mít všeobecný kulturně-historický přehled, základní znalosti v oblasti dějin umění a dějin hmotné kultury, dobré komunikační a prezentační dovednosti, ochota učit se a čistý trestní rejstřík.

Zámek na oplátku nabízí možnost dalšího sebevzdělávání v oblasti historie, řemesla, cestovního ruchu, dějin umění, arboristiky, údržby zeleně a odpovídající mzdové ohodnocení.

Žádost společně se strukturovaným životopisem posílejte nejpozději do pondělí 5. března 2017 na email: kastelancpk@seznam.cz (red)

 

 

Poslat nový komentář