Letem světem s Cipískem

Letem světem s Cipískem
ilustrační foto
Další fotky: 
Letem světem s Cipískem
Letem světem s Cipískem
Letem světem s Cipískem
Letem světem s Cipískem

Poslední z letošních prázdninových programů Mateřského centra Cipísek skončil světovým tržištěm. Sjely se sem národy všech světadílů. To bylo setkání účastníků tradičního letního týdne Letem světem s Cipískem, kde se i přes horké počasí rodiče s dětmi sešli v maskách a nechyběli dokonce ani Eskymáci v rukavicích.

V průběhu posledního týdne provozu centra rodiče s dětmi absolvovali pomyslnou cestu kolem světa s Cipískem.

„Kromě závěrečného setkání národů si užili indiánskou stezku s výletem ke koňům, africký den plný tvoření, nebo třeba zvířecí den. Součástí programu byla i ukázka canisterapie a nechyběla řada her, kterých se aktivně účastnili jak děti tak i dospělí,“ popsala program Markéta Skládalová z centra Cipísek. Důkazem toho, že se prázdninové programy vydařily, jsou záznamy v letním Cipískově památníčku.

„Čekali jsme, že týden bude bezva, ale byl naprosto super! Přijdeme zase příští rok. Už se těšíme na další prázdniny," napsali návštěvníci. Na prázdninové dny si ale budeme muset ještě nějaký ten čas počkat.

„Mateřské centrum už teď připravuje programy na další školní rok. Dodatečné zápisy na volná místa v podzimním cyklu budou 2. a 3. září,“ informovala Markéta Skládalová. 

Bližší informace o programech pro rodiče s dětmi i vzdělávacích kurzech a seminářích, poskytne centrum na požádání písemně e-mailem  mcprostejov@centrum.cz. Informace jsou také na webových stránkách centra a to na adrese www.facebook.com/cipisekprostejov a www.mcprostejov.cz. (red)

Foto: MC Cipísek

Poslat nový komentář