Tip na víkend. Čokoládový festival v olomoucké Šantovce

Tip na víkend. Čokoládový festival v olomoucké Šantovce
ilustrační foto pixabay.com

Milovníci sladkého zpozorněte! V Šantovce se pro vás chystá třídenní program plný čokoládových pamlsků od jedinečných rodinných firem. Od pátku 10. února do neděle 12. února mohou návštěvníci ochutnat tradiční i netradiční čokoládové produkty, zúčastnit se kulinářských workshopů i soutěžit o lákavé ceny. Nebudou chybět ani aktivity pro děti a umělecká vystoupení. Vstup na akci je zdarma.

„Festival vám dokáže, že čokoláda je skutečně tvárná surovina, z níž může vzniknout řada originálních čokoládových výrobků a specialit. Mohou to být například jedinečné pralinky, speciální lanýže nebo netradiční pivo, a dokonce i kebab či kosmetika," přiblížil festival mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

V obchodních pasážích se představí více než čtyři desítky vystavovatelů a prodejců. Ochutnat můžete dobroty například od Kamila Chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonky, Čo-Xo, Čokoládovny Janek, Čokolandia, Judith Sweet Art, Choklid, Chocothopia a mnoha dalších.

Jeden z návštěvníků navíc vyhraje 5 000 korun a dárky od sponzorů akce. Pět klíčů k pokladu bylo uschováno do čokoládových lodiček, které si budete moci zakoupit u stánku Mr. Vonka. Ale pozor, pouze jeden z těchto klíčů otevírá truhlu s dárky a odměnou 5 000 korun!

Oblíbená událost nabídne nejen stánky s čokoládovými delikatesami, ale i nejrůznější umělecká vystoupení, workshopy a dětské tvořivé dílničky. Čokoládový festival organizuje agentura ChrisEvents, vstup je zdarma.

Celý program najdete na https://www.galeriesantovka.cz/…23/.  (red)

Poslat nový komentář