Tip na sobotu. Trhy v Šantovce Olomouc

Tip na sobotu. Trhy v Šantovce Olomouc
Foto plakát

Každých čtrnáct dní se před Galerií Šantovka Olomouc můžete těšit na populární Šantovské trhy, na kterých najdete farmářské i řemeslné produkty, bio potraviny, květiny a spousty dalšího. Nejbližší trhy proběhnou už tuto sobotu a tentokrát vás čeká i zajímavý doprovodný program.

„Návštěvníci Galerie Šantovka si mohou před hlavním vchodem pod lávkou v příjemném a přátelském prostředí naplnit své spížky a zároveň podpořit lokální farmáře a řemeslníky. V nabídce se pravidelně objevuje více než dvacet regionálních producentů, kteří nabízí široký sortiment nejen potravin, jako například sezónní ovoce a zeleninu, marmelády, víno, houby, lahůdky, ale také ručně vyráběné dřevěněné hračky, keramiku a šperky," říká marketingový koordinátor Galerie Šantovka David Podstata.

Už v sobotu 22. dubna proběhnou Jarní Šantovské trhy, které kromě výše zmíněného zboží nabídnou i atraktivní doprovodný program. Na návštěvníky čeká řemeslná stezka, živá zvířátka z farmy, hudba a spousta dalších aktivit pro celou rodinu. Trhy budou probíhat od osmé hodiny ranní, až do večerních 18 hodin. (red)

Poslat nový komentář