Tip na víkend. Módní přehlídky, soutěže a casting do soutěže krásy v olomoucké Šantovce

Tip na víkend. Módní přehlídky, soutěže a casting do soutěže krásy v olomoucké Šantovce
Foto plakát

Dámy a slečny zpozorněte! Galerie Šantovka pro vás připravila ve dnech 22. - 23. října akci Víkend pro ženy, která se bude věnovat módě, kráse, péči o tělo i duši. Těšit se můžete na módní přehlídky, soutěže a slevové akce. Ve vybraných obchodech mohou zákaznice využít poradenské služby v oblasti péče o tělo, líčení a kosmetiky. Součástí této dvoudenní akce bude také casting známé soutěže krásy – Miss & Mr. Look Bella 2022.

Po pauze zapříčiněné kovidem si ženy v sobotu 22. října mohou užít den, který patří jen jim. Program odstartuje ve 12 hodin a až do 18 hodiny se nikdo rozhodně nebude nudit (podrobný program zde). Akcí provede moderátorka Gabriela Partyšová, která na pódiu přivítá populární muzikálové zpěvačky Radku Fišarovou a Kamilu Nývltovou. Těšit se můžete i na talentované zpěvačky – Terez Wrau, Lenku Konvičkovou či Lucii Navrátilovou.

Kromě zpěvu a hudby čeká na návštěvnice rozmazlování od profesionálních stylistů a zkušených vizážistů, péče masérů, terapeutů a odborníků na zdravý životní styl. Nebudou chybět ani odbornice na esoterické disciplíny či feng shui. Více informací nabídne Den, kdy se mám ráda a facebookové stránky události.

O den později, v neděli 23. října, obsadí Šantovku již 18. ročník castingu prestižní modelingové soutěže Miss & Mr. Look Bella. Zájemci se mohou registrovat prostřednictvím webového formuláře na těchto stránkách, nebo přímo na místě. Program začíná ve 14 hodin.  Kromě patronky soutěže, světově uznávané topmodelky Veroniky Krajplové, která soutěž v minulosti vyhrála a odstartovala tak svou úspěšnou kariéru, se můžete těšit také na další známé tváře a vítěze předchozích ročníků Miss & Mr. Look Bella. Čeká vás také populární Fashion show s přehlídkami podzimních módních trendů od obchodů, které se v Galerii Šantovka nachází. (red)

Poslat nový komentář