Ekocentrum Iris nabízí poslední místa na příměstské tábory

Ekocentrum Iris nabízí poslední místa na příměstské tábory
Foto plakát

O letních prázdninách pořádá Ekocentrum Iris Prostějov čtyři tematické příměstské tábory. Všechny budou probíhat v prostorách na Husově náměstí 67, ale i venku na čerstvém vzduchu.

„Program každého tábora je denně od 7:30 do 16:00. Na tábory přijímáme děti, které v červnu ukončí 1.- 5. třídu ZŠ. Cena je 2300 Kč – v ní jsou dvě svačiny, oběd z restaurace, pitný režim, pedagogický dozor, výlety, materiál na vyrábění apod. Na každý tábor je nutno vyplnit elektronickou přihlášku, která se nachází níže pod každým jednotlivým popiskem tábora,“. doplnila za ČSOP Iris Tereza Spurná.

Kudy z nudy 10.7. - 14.7.2023

Čeká nás týden plný zábavy, přírody, her a kreativních aktivit. Od pondělí až do pátku nás bude provázet celotáborová hra Kudy z nudy. Většinu času budeme trávit v přírodě. Máme ale připravené i tvoření či velký výběr deskových a jiných her. Ani nevlídné počasí nás tedy nepřekvapí. A jak napovídá název tábora, nudit se určitě nebudeme.

Hvězdářský tábor 7.8. - 11.8.2023

Každý den nás čeká zajímavá vesmírná aktivita, při které se něco nového dozvíme, a zároveň se dobře pobavíme. Vydáme se na prohlídku hvězdárny. Každý den budeme společně plnit zapeklité úkoly a sbírat indicie, které nás v pátek dovedou k vyřešení velké záhady ve vesmíru. Čekají nás ale i vycházky, výlety, hry či kreativní aktivity.

Farmářský tábor 14.8. - 18.8.2023

Navštívíme společně zemědělské družstvo a školku pro telátka. V průběhu týdne si zahrajeme různé tematické hry. Vyrábět budeme především z přírodních materiálů. Vypěstujeme si vlastní obilí, a dokonce si upečeme vlastní chléb.

Cesta za dobrodružstvím 21.8. - 25.8.2023

Máte rádi dobrodružství? Pokud ano, je právě tento tábor právě pro vás. Kromě různorodých aktivit nás čeká cesta za dobrodružstvím. Co nás po cestě potká? Nechejte se překvapit! (red)

Poslat nový komentář