Listopadový program v Mateřském centru Cipísek

Listopadový program v Mateřském centru Cipísek
Vloni se vydalo na lampionovou cestu za panem myslivcem na tři stovky dětí

Prostějovské Mateřské centrum Cipísek - komunitní centrum pro rodinu má pro rodiče s dětmi připravený na listopad opět plný ranec zajímavých programů. Hlavním tématem je „Moje tělo“ s řadou přednášek a praktických kurzů, nebudou chybět ani vycházky do přírody nebo už tradiční programy.
V rámci tématického plánu se koordinátorky mateřského centra zaměřily při skladbě listopadového programu na péči o tělo a zdraví. Kurzy první pomoci pro maminky s miminky, baby masáže a Týden pro zdravý úsměv o tom, jak pečovat o dětské zoubky, doplní individuální poradenství pro návrat do zaměstnání, kurz efektivního rodičovství nebo také podzimní cyklus kreativních večerů, tentokrát s výrobou svíček pro adventní večery.
Hlavním lákadlem však bude bezesporu lampionová cesta za panem myslivcem. „To je v Cipísku už tradiční akce, které se zúčastňují stovky malých i velkých, děti doprovázejí rodiče i prarodiče a je to moc pěkné. Letos pořádáme už desátý lampionový průvod. A na jeho konci bude stejně jako každý rok čekat pan myslivec, kterému doneseme dobroty pro lesní zvířátka jako jsou kaštany, jablíčka, mrkev,“ vysvětlila koordinátorka mateřského centra Markéta Skládalová.
Akce Bude zima, bude mráz aneb lampionová cesta za panem myslivcem si už mezi rodiči i dětmi získala obrovskou oblibu, a tak se i letos všichni těší na velkou výpravu ozářenou světýlky z lampionů. Sraz účastníků je ve středu 9. listopadu od 16.45 u MC Cipísek na sídlišti Svobody.
„Chtěla bych také upozornit rodiče, že od 14. listopadu zahajujeme předprodej vstupenek na Mikulášskou nadílku, pro kterou máme rezervovaný termín 2. prosince v Národním domě,“ doplnila M. Skládalová. Veškeré informace najdou zájemci na webových stránkách www.mcprostejov.cz a nově také na www.facebook.com/cipisekprostejov.cz
(jap)

Poslat nový komentář