Přihlaste se do dětské výtvarné a literární soutěže, zve Povodí Moravy

Přihlaste se do dětské výtvarné a literární soutěže, zve Povodí Moravy
Foto Povodí Moravy

Povodí Moravy, s.p. vyhlašuje již šestnáctý ročník dětské výtvarné a literární soutěže Voda štětcem a básní. Pro tento ročník soutěže zvolila redakční rada téma Barvy vody.

Dětská výtvarná a literární soutěž „Voda štětcem a básní“ byla poprvé vyhlášena státním podnikem Povodí Moravy na podzim roku 2005.  Soutěž je určena žákům ZUŠ, ZŠ, MŠ a speciálních škol na území krajů spadajících do správy státního podniku Povodí Moravy v souladu se stanovenou věkovou hranicí dětem všech zaměstnanců Povodí Moravy, s.p. v souladu se stanovenou věkovou hranicí.  

Termín ukončení soutěže je 30. dubna 2021, termín vyhodnocení 31. května 2021 a termín vyhlášení výsledků  15. června 2021.

Soutěže se  žáci mohou účastnit s kresbou, grafikou, malbou, koláží a kombinovanou technikou, poezií a  prózou.

Organizátor akce umožní přijetí soutěžních děl od kolektivu autorů (např. celé třídy), kdy jako povinné údaje stanoví označení skupiny autorů (třída), počet autorů ve skupině, věková kategorie, název díla, technika, adresa školy, kontakt a jméno vyučujícího pedagoga.

 Adresa pro doručení soutěžních prací je Povodí Moravy, s.p., Dřevařská 11, 602 00 BRNO, e-mail: frybortova@pmo.cz.

Vyhodnocení soutěže proběhne po řádném termínu ukončení soutěže a bude provedeno ustanovenou komisí. Vítězové, kteří se umístí na prvním, druhém a třetím místě a kteří obdrží cenu generálního ředitele a cenu redakční rady, obdrží diplom a věcný dárek, který jim bude doručen na adresu školy, kterou navštěvují.

Více informací naleznete na http://www.pmo.cz/cz/media/aktuality/prihlaste-se-do-detske-vytvarne-a-literarni-souteze/. (red)

Poslat nový komentář