Chalupáři pozor, rekonstrukce zavře silnici do Křemence

Chalupáři pozor, rekonstrukce zavře silnici do Křemence
ilustrační foto internet

 

Od  úterý 14. července bude z důvodu rekonstrukce úplně uzavřena silnice III/37349 směrem na Křemenec. Uzavírka potrvá až do 1. října. Objízdné trasy budou platné i pro linkové autobusy, některé spoje budou zcela zrušeny.

V době od 14. července do 1. října 2015 bude v ulici Chmelnice, a to od křižovatky Staré město - Chmelnice směr Křemenec po značku konec Konice podle stupně rozestavěnosti omezen nebo zcela znemožněn přístup vozidly k jednotlivým nemovitostem. „Důvodem dopravního omezení je kompletní rekonstrukce krajské komunikace (ul. Chmelnice) včetně přilehlých chodníků a vodovodního řadu. Proto je potřeba vozidla včas přeparkovat mimo rekonstruovaný úsek. Uvedený úsek bude v režimu úplné uzavírky a nelze udělit žádné výjimky na povolení vjezdu,“ upozorňuje odbor dopravy městského úřadu Konice.

Objížďka mimo autobusovou dopravu povede přes Štarnov, Přemyslovice a Růžov do Ptenského Dvorku. S ohledem na uzavřený úsek se změny dotknou také veřejné linkové dopravy. Některé spoje budou rovněž vedeny přes objízdné trasy, část z nich bude bez náhrady zrušena. (red)

Poslat nový komentář