Do sídliště Svornosti bude vjezd zakázán. Na deset dnů!

Do sídliště Svornosti bude vjezd zakázán. Na deset dnů!
ilustrační foto

Od 11. dubna do 21. dubna 2023 budou uzavřeny pozemní komunikace v sídlišti Svornosti v Prostějově - Vrahovicích. Z důvodu postupu provádění prací nebude možný průjezd stavbou ani pro zásobování a zaměstnance přilehlých firem na ulici Tovární.

„V tuto dobu nebudou průjezdné pozemní komunikace na ul. Tovární a ve vnitrobloku sídliště Svornosti, dojde tak k zamezení příjezdu k nemovitostem dotčených stavbou. Bude probíhat frézování asfaltového povrchu a úprava podloží pozemních komunikací, následně proběhne i pokládka nového asfaltového povrchu,“ informoval náměstek primátora Jiří Rozehnal, který zároveň poprosil občany o vyparkování všech automobilů z lokality.

„Omlouváme se za způsobené komplikace, ale situaci nelze řešit jinak. Podotýkám, že veškeré stavební práce budou s největší pravděpodobností dokončeny k 30. dubnu, tedy o celé 4 měsíce dříve, než bylo plánováno,“ doplnil Rozehnal s tím, že část plánované výsadby bude realizována na podzim 2023.    

Stavbu provádí „Sdružení Svornosti 2022“ zastoupeno reprezentantem sdružení INSTA CZ s.r.o., Olomouc. Stavební dozor provádí pracovník Odboru rozvoje a investic Magistrátu města Prostějova, Ing. Lukáš Chytil – telefon 582 329 383, e-mail Lukas.Chytil@prostejov.eu

Práce na stavbě za zhotovitele stavby firma INSTA CZ s.r.o. řídí stavbyvedoucí,Bc. Vlachynský, telefon 602 483 999, e-mail vlachynsky@insta.cz. (ber)

Poslat nový komentář