Zdrogovanou řidičku chytili policisté dvakrát za jediný den. Podruhé vezla malého syna

Zdrogovanou řidičku chytili policisté dvakrát za jediný den. Podruhé vezla malého syna
ilustrační foto pixabay.com

V pátek 29. ledna 2021 před jedenáctou hodinou kontrolovali policisté v sídlišti Svobody v Prostějově osobní automobil Seat a jeho osmadvacetiletou řidičku. Provedený test na jiné návykové látky ukázal přítomnost látky cannabis.

Na pokyn policistů se žena dobrovolně podrobila odbornému lékařskému vyšetření v prostějovské nemocnici a další jízda jí byla zakázána. Stejná řidička byla prostějovskými policisty pro stejné jednání řešenu už také 13. a 25. ledna 2021.

„O necelých pět hodin později hlídka stejného oddělení stejný automobil řízený stejnou řidičkou kontrolovala v Anenské ulici v Prostějově. V tomto případě se ženou ve voze jel také její bezmála dvouletý syn. Obdobný byl pak také výsledek testu na jiné návykové látky, který ukázal přítomnost látek cannabis a amphetamin/metamphetamin,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek. Řidička se opět podrobila lékařskému vyšetření a byla jí zakázána další jízda.

Žena je pro své jednání podezřelá z přestupků podle zákona o silničním provozu, za které jí hrozí pokuta 2 500 až 20 tisíc korun a zákaz řízení na dobu od šesti měsíců do jednoho roku. (red)

 

Poslat nový komentář