Na Floře mají rande rybáři. A budou volit i Miss!

Na Floře mají rande rybáři. A budou volit i Miss!
Foto ceskoslovenskyrybar.cz

O víkendu bude olomoucké Výstaviště Flora patřit rybářům a ostatním milovníkům tohoto tichého sportu. Součástí čtyřdenní výstavy Česko-slovenský rybář, nad kterou převzal záštitu primátor města Olomouce Antonín Staněk, bude na pátečním plese i volba nejkrásnější rybářky MISS Rybářka.

Výstava trvá od čtvrtku 26. až do neděle 29. listopadu, pro širokou veřejnost se brány výstaviště otevřely v pátek 27. listopadu. Návštěvníci se mohou těšit nejen na vystavovatele, kteří nabídnou nejrůznější potřeby pro rybaření, ale také na několik přednášek. Ty se odehrají v průběhu víkendu v přednáškovém sále pavilonu B.
„Snažili jsme se návštěvníkům připravit takový program, aby měli možnost nejen obhlédnout novinky na trhu, ale zejména jim také představit produkty, které se k uvedení na trh začátkem roku teprve chystají. Doufáme proto, že se nám nejen výstavou, ale také díky přednáškám, podaří lidem nabídnout a ukázat směr, kterým se náš obor bude v dalších měsících ubírat,“ vysvětluje organizátor prvního ročníku Česko-slovenského rybáře Jiří Hrdý. Zároveň upozorňuje i na doprovodný program celé akce. Součástí výstavy bude totiž také páteční 1. Česko-slovenský rybářský ples. Ten se uskuteční od 20:00 hodin v Hotelu Flora. V rámci jeho programu proběhne mimo jiné i finálové kolo soutěže MISS Rybářka. „Z názvu vyplývá, že bychom mohli hledat nejatraktivnější rybářku. Ale omyl. Nejde o soutěž krásy v pravém slova smyslu. Hledáme rybářku, která nás oslní třeba neodolatelným úsměvem, jedinečným úlovkem, či nějakou originalitou,“ říká hlavní manažerka soutěže MISS Rybářka Zuzana Laštovková. Budete-li se chtít výstavy zúčastnit, zaplatíte základní dospělé vstupné 150 korun, děti do 12 let mohou na výstavu zdarma. VIP vstupenka, která vám zajistí vstup na první vystavovací den, tedy čtvrtek 26. listopadu, stojí 500 korun. Pátečního rybářského plesu v Hotelu Flora se pak můžete zúčastnit za 350 korun.
Všechny podrobnější informace najdete na webových stránkách www.ceskoslovenskyrybar.cz. (red)

Poslat nový komentář