Jarní Flora složí hold Karlu IV. Soutěžte o vstupenky!

Jarní Flora složí hold Karlu IV. Soutěžte o vstupenky!
ilustrační foto plakát

Kulatých 700 let nás letos dělí od narození jednoho z nejpopulárnějších a zároveň nejvýznamnějších českých panovníků historie - krále a císaře Karla IV. A právě toto výročí si vetkla do vínku blížící se jarní etapa mezinárodní květinové výstavy a zahradnického veletrhu Flora Olomouc 2016. Již 37. ročník nejproslulejší výstavnické akce v České republice se bude konat od 21. do 24. dubna. Soutěžte s námi o dalších 5 vstupenek pro dvě osoby!

„Ústřední expozice výstavy ponese název Karel IV. – Otec vlasti a návštěvníkům připomene pomocí symboliky nesčíslného množství barev, tvarů a vůní sedmisté výročí narození tohoto významného státníka a panovníka z rodu Lucemburků, jenž české země přetvořil v kvetoucí zahradu Evropy vrcholného středověku,“ vysvětlil výběr motta výstavy ředitel olomouckého výstaviště Jiří Uhlíř. Hlavní pavilon A tak pomocí postav a hudby z oblíbeného muzikálu Noc na Karlštejně představí vladaře i dobu, ve které žil.

Pokud se na Floru chcete podívat zadarmo, soutěžte o druhých pět vstupenek pro dvě osoby. Do slosování budete zařazeni, pokud do 18. dubna do 12:00 hodin odešlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, jaké ovocné stromy nesou jméno po Karlu IV? Nápovědu vám dá první článek. Odpověď označte v předmětu FLORA. (red)

Poslat nový komentář