Dobrá zpráva! Pozemky po Galvě jsou volné

Dobrá zpráva! Pozemky po Galvě jsou volné
ilustrační foto iprostejov.cz

 

Do konce roku 2014 byly na katastru nemovitostí vymazány všechny zástavy, které blokovaly nakládání s pozemky po neuskutečněném projektu firmy Galva v průmyslové zóně. Pozemky tak město Prostějov může prodat novému zájemci, firmě Mubea. 

Nyní již nic nebrání tomu, aby předmětné pozemky mohlo město prodat společnosti Mubea v souvislosti s jejím projektem na výstavbu nového výrobního areálu, který přinese Prostějovu stovky nových pracovních míst. "Věřím, že podobným způsobem skončí další zbytečné spory se subjekty, které podle stanovených smluvních podmínek nesplnily realizaci staveb v termínu na pozemcích, které jim město prodalo,“ uvedl náměstek primátora Jiří Pospíšil. Narážel tak na dlouhotrvající spor mezi městem a firmou Remostav, která měla postavit areál na pozemku v lokalitě za novou nemocnicí. Pozemek několikrát změnil majitele, změnil se i záměr stavby. Dodnes ale zeje prázdnotou. (ber)

Komentáře

Všechny spory jsou zbytečné, stačí věnovat více pozornosti výběru smluvního partnera, zjistit si o něm co nejvíce informací a když je smlouva uzavřena dle právního řádu, nevznikají žádné spory. Nad správně uzavřenými smlouvami bdí zkušeným zrakem odborník na slovo vzatý, absolvent Pedagogické fakulty UP v Olomouci, vystudovaný češtinář se základy společenských věd. Učil na ZŠ v Klenovicích, poté na RG a ZŠ města Prostějova, potom 3 roky zástupce ředitele na SOUO v Prostějově, poté ředitel ZŠ Palackého v PV. Tak máme jistotu, že ve smlouvách nebudó hrubki ani špatné slovozlet !! No a z toho ostatního  jsou ty dlouhodobé spory, již pátého první řekl V.I.Lenin:"Soudruzi, na svá místa!"...

Poslat nový komentář