Šéfem Luňák, trenérem Málek, manažerem komunikace Nagy

Šéfem Luňák, trenérem Málek, manažerem komunikace Nagy
ilustrační foto

Jak jsme již jako první z prostějovských médií informovali, ujímá se mužstva dospělých u prostějovských Jestřábů Jaroslav Luňák.  

Klub včera oficiálně oznámil, že majitel a jednatel olomoucké firmy OLPRAN Jaroslav Luňák bude generálním manažerem druholigového výběru a přebírá tím všechny kompetence kolem týmu mužů. Stávající předseda oddílu Michal Tomiga zůstane ve své funkci pouze u mládeže. Společně s Jaroslavem Luňákem se změní i struktura vedení A-mužstva. Petra Zachara střídá po třech letech na jestřábí lavičce Josef Málek, který bude hlavní trenérem a zároveň sportovním manažerem. Zachar ovšem u týmu zůstane a bude vykonávat funkci asistenta. Marketingovým ředitelem a manažerem pro styk s veřejností se také nově stává Bořek Nagy, prostějovský podnikatel, který stojí za příchodem Luňáka do klubu.

Zahalen tajemstvím zatím zůstává hráčský kádr. Podle informací klubu je ovšem jisté, že v týmu zůstává stávající kapitán Lukáš Duba i ikona prostějovského hokeje, Michal Černý. Podle dostupných informací klub počítá  s příchodem šestice hráčů ze Sparty Praha, ale jejich jména nejsou známá. Spekuluje se pouze o tom, že jedním z nich by mohl být syn nového šéfa klubu - Jaroslava Luňáka.

 

Vedoucíhm mužstva bude Josef Ovečka a staronovou tváří v realizačním týmu Jestřábů se stává kustod a masér Luděk Olbert.

 

Představení vedení A-týmu LHK Jestřábi Prostějov pro sezónu 2013/2014:

Generální manažer: Dr. Jaroslav Luňák

Asistentka generálního manažera: Iveta Berková DiS.

Sportovní manažer: Josef Málek

Finanční ředitelka: Ing. Markéta Kožená

Marketingový ředitel + komunikace s veřejností: Bořek Nagy

Pracovník marketingu: Lukáš Majer

Představení realizačního týmu LHK Jestřábi Prostějov pro sezónu 2013/2014:

Hlavní trenér: Josef Málek

Asistent trenéra: Ing. Petr Zachar

Vedoucí mužstva: Josef Ovečka

Kustod: Josef Ovečka

Kustod a masér: Luděk Olbert

Lékař: MUDr. Vladimír Macháček

Fyzioterapeut: Mgr. Michael Polák

 

Poslat nový komentář