Na hokeji létaly petardy

Na hokeji létaly petardy
ilustrační foto mestoperniku.cz

Ve středu od 16:00 do 21:30 hodin realizovali policisté územního odboru Prostějov v součinnosti s pořádkovou jednotkou Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje a strážníky prostějovské městské policie preventivní bezpečnostní opatření v souvislosti s hokejovým utkáním klubů LHK Jestřábi Prostějov a HC Zubr Přerov. Policisté dohlíželi na dodržování veřejného pořádku v okolí zimního stadionu a bezpečí asi 3 600 diváků, z toho 300 fanoušků hostujícího celku z Přerova.

„Při tradičně emočně vypjatém zápasu došlo k několika drobným narušením veřejného pořádku a občanského soužití spočívajícím v házení předmětů a pyrotechniky mezi fanoušky obou klubů. Po ukončení zápasu příslušníci pořádkové jednotky po dohodě s pořadateli dohlédli na bezpečné nastoupení přerovských fanoušků do přistavených autobusů. Při tomto policisté v několika případech použili donucovací prostředky hmaty a chvaty a slzotvorné prostředky. Při jejich použití nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku,“ uvedl policejní mluvčí František Kořínek.

Jak PvNovinky informovaly, v souvislosti s hokejovým utkáním došlo ke zranění dvou osob. U jednoho muže došlo ke zranění ruky pyrotechnikou, kterou muž nestačil odhodit. Ke zranění druhého muže došlo u okružní křižovatky v Kostelecké ulici. Za dosud přesně nezjištěných okolností muž upadl na komunikaci, kde zůstal ležet v bezvědomí. Muže na místě ošetřila přivolaná Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje, která ho po ošetření převezla do olomoucké fakultní nemocnice. „Právní kvalifikace tohoto jednání bude stanovena v průběhu dalšího šetření okolností, za kterých ke zranění muže došlo,“ dodal mluvčí. (red)

Komentáře

Vážení přátelé ano, bordel a chuligáni to je současná vizitka "fans of Prostějov" a to ještě ani netušíte, že pyrotechnika na zimním stadionu v Prostějově byla schválena Domovní správou Prostějov. Jinde, si nedovolí zapálit ani cigaretu a v Prostějově na ZS se pohodlně v uzavřených prostorách pálí pyro. Fotbalová Sparta dostala za pyro na venkovním stadionu pokutu 100.000,-otázka zda je to dostatečný trest, když se v PV pálí dál..

Naprostý souhlas. Osobně jsem taky na tom zápase nebyl, mám dostatek inteligence abych se hnal mezi zvěř, kteří si říkají fanoušci. (nejedná se o všechny) Myšleno těch co se už účastnili průvodu městem, kdy dělali nepořádek a musela je doprovázet PČR o magorech z Přerova ani nemluvím. Nechápu už vůbec pana Pospíšila, který chce do této zvěře, která demoluje stadion ještě investovat do toalet atd...Doufám jen, že město z tohoto vyvodí důsledky...

Vážený pane, já ani trochu nelituji, že jsem na tom hokeji nebyl. Stačil mi ten bordel, co jsem viděl z výšky svého panelákového bytu. Stadion a okolí jak na dlani. Nezlobte se na mě, ale tato ,,sporotovní událost" připomínala spíše nějakou demonstraci nebezpečných extrémistů, při pohledu na na kolonu policejních antonů doprovázejících autobusy by si někdo mohl myslet, že dochází k převozu masových vrahů. Tohle je jako sport??? Myslíte si to???!!! Jednoznačně zakázat veřejná utkání. Policajti si stěžují, jak nemohou objasňovat kriminalitu s napjatým rozpočtem. Tyto opatření v rámci tohoto ,,sportu" jistě nejsou v zájmu celé společnosti, proto nevidím důvod, aby byly naše prostředky (daně!!) vynaloženy takovým způsobem.

A mě by zase velmi zajímalo, kdo v vás rozumbradů na tom hokeji byl.

Jením slovem HOVADA!!!

Jsem stejneho nazoru a nechapu xuvod proc ma PCR mrhat penezi dan.popl. Na meste by mely padat hlavy za priznane dotace na bordel zvany PV hokej. Kdyz se neumi chovat tak at se nehraje. PCR tem smradum jeste dela doprovod a oni se jsou jeste dulezitejsi a potom si o tom pisi jaky meli doprovod.

Pravda, Pravda Ty Prostějovsky HOVADA nemaji obdoby!! Také se není čemu divit s tím rodokmenem ROMxUKRAJINKA HNUS Velebnosti!!!

ZAKÁZAT PŘÍSTUP VEŘEJNOSTI NA UTKÁNÍ, KDYŽ SE NEUMÍ LIDÍ CHOVAT. VÝHODY? UŠETŘENÉ PENÍZE ZA NÁPRAVU ŠKOD, POLICII, BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBU ATD.

Poslat nový komentář