Střed města má veřejný internet!

Střed města má veřejný internet!
ilustrační foto archiv Pvnovinky.cz

 

Celkem 26 vysílačů rozmístěných ve všech budovách prostějovského magistrátu, tedy na náměstí TGM, Školní, Havlíčkově a Křížkovského ulici, zajišťuje nově pokrytí veřejným internetem.

„Připojení je bez hesla, stačí pouze vyhledat na mobilním zařízení síť s názvem HotspotMMPV a zájemce bude připojen bez dalších podmínek. Chtěli jsme cestu k veřejnému internetu pro občany co nejvíce ulehčit, proto jsme volili nejjednodušší a nejméně technicky náročnou cestu připojení,“ vysvětlila vedoucí odboru informatiky Vladimíra Kresanová.

Jediné omezení je v podobě uměle snížené rychlosti připojení, která umožní klientům magistrátu bez problémů prohlížet webové stránky, dostat se do mailové pošty, komunikovat po sociálních sítích, ale neumožňuje stahování velkých objemů dat, jako jsou filmy a software.

 

„Veřejným internetem jsou pokryty zejména chodby, čekárny, zasedací místnosti, obřadní síň, některé kanceláře a radniční věž včetně prostoru náměstí T.G.Masaryka,“ dodala Kresanová. (red)

Komentáře

Vážený pane, kdybyste uměl číst, pochopil byste, že připojení zajistil odbor informatiky Magistrátu města Prostějova, nikoliv nějaká strana. Možná, že důchodci ze soc.dem. myslí na svoje panděra. Vám doporučuji myslel na svůj mozek. Denně zkuste řešit sudoku, opakujte si malou násobilku, užívejte parafarmaka na prokrvování mozku, snad oddálíte své totální zhloupnutí, neboť z Vašeho úsudku, že vidíte, kdo na radnici myslí na mladé, máte opravdu nakročeno. Mládež shání levnou trávu, zajímá je kde se paří, jak dosáhnout na vyšší sociální podpory. A pokud je to jiné mládeži (malé skupince asi tak čítající 5-10% mladé populace, ti připojení nepotřebují, dávno mají internet ve svých chyrtých mobilech kdekoliv a na to, co pro ně někdo dělá z vysoka prdí.... mají svůj svět.

To je vidět, kdo myslí na mladé.To ti důchodci ze soc dem myslí tak akorát na svoje panděra.

To je vidět, kdo na radnici myslí na mladé.To ta strana důchodců ze soc dem ani neví co to je.

 

To je opravdu velké překvapení, že toto připojení neudělali pro občany kandidáti z PéVéčka, vždyť jak se zdá, bez nich se na náměstí ani čokl nev**ere!! 

Poslat nový komentář