Medailový víkend Juda Sokol I Prostějov

Medailový víkend Juda Sokol I Prostějov
Foto Sokol I, MM
Další fotky: 
Medailový víkend Juda Sokol I Prostějov
Medailový víkend Juda Sokol I Prostějov
Medailový víkend Juda Sokol I Prostějov

V sobotu, 14.10.2017 oddíl Juda Sokola I Prostějov vybojoval v Tvrdonicích u Břeclavi celkem osm medailí. 

Ve svých kategoriích Viktor Otta bez zaváhání bral zlato, Alex Srpek stejně hladce 1. místo, Barbora Vítková senzačním výkonem k nepoznání porazila všechny soupeřky a umístila se na 1. místě, Michal Mejzlík se po dlouhé době vypravil na závody a prokázal že umí a bral také 1. místo, jeho bratr Petr Mejzlík první zápas odedřel vítězstvím a potom skončil před branami finále a bral 3. místo. Eva Vránová malou chybou přišla také o finále a brala 3. místo. Jakub Ťápal jako nejmladší z oddílu se teprve rozkoukává, ale skvělým výkonem bral 3. místo. Denis Dvorský skončil také před branami finále a skončil na 3. místě. 

Je vidět že tito závodníci každým dnem rostou do mistrovských rozměrů a dokáží naslouchat a nechají si poradit od trenéra. Na sólo jízdu se do Polné u Jihlavy vydal Václav Durdík, kdy se ve velké konkurenci zahraničních závodníků popral o 3. místo z jasným favoritem, ale nádherným výkonem mu nedal šanci a vyhrál.

V neděli 15.10.2017 se Sokol I Prostějov oddíl Juda vypravil zúčtovat celoroční snažení na Přebor České Obce Sokolské do Mohelnice, kde se sešli závodníci z celé republiky. 

Za Prostějov se zúčastnilo 12 judistů. Hned na začátku turnaje se potkali ve finále stejné váhy Viktor Otta, který ve vyčerpávajícím zápase nestačil na Alexe Srpka, který se stal Mistrem republiky Přeboru ČOS, Otta se tak musel spokojit s titulem vicemistra. Barbora Vítková se dostala do finále, kde nestačila na svou soupeřku, a brala titul vícemistra Přeboru ČOS. Jakub Ťápal se konečně snad našel, ale i přes senzační výkon nestačil na jediného soupeře a stal se tak vícemistrem Přeboru ČOS. Eva Vránová zjistila, že i kluci jdou porážet a nestačila pouze na jediného, a stala se tak vícemistryní Přeboru ČOS. Denis Dvorský začal bezkonkurenčním výkonem a nedával soupeřům šanci, jen v posledním zápase mu došel dech a obsadil 2. místo, přesto se stal Mistrem Přeboru ČOS. Dalším byl Ondřej Vašut, tento také nestačil svou hlavou na jediného soupeře a obsadil 2. místo, kdy i on se stal Mistrem Přeboru ČOS. V kategorii mladších žáků Martin Pazdera senzačně v pavouku prošel přes jedno zaváhání, kdy o 3. místo vyhrál těsným výsledkem po skončení časového limitu. Pavel Burget měl podobný osud a bral také 3. místo. Martin Basl se přes hezký výkon, kdy udělal mnoho chyb, musel spokojit s 5. místem. Dominik Vašut v starších žácích nádherným výkonem skončil před branami finále, kdy poté vybojoval 3. místo, a v možnosti dorostenců mu výkon staršího žáka stačil na krásné 5. místo. Dorostenec Ondřej Němec svým výkonem také skončil před branami finále a vybojoval 3. místo. (MM)

 

Poslat nový komentář