Jak dopadla policejní akce na silnicích?

Jak dopadla policejní akce na silnicích?
ilustrační foto

Středeční preventivní akce policistů na silnicích Prostějovska dopadla tristně. Z dvaačtyřiceti kontrolovaných aut se přestupku dopustilo dvaadvacet řidičů.

Ve středu 23. listopadu byla provedena na teritoriu územního obvodu Prostějov dopravně bezpečnostní akce zaměřená zejména na dodržování rychlostních limitů v obci i mimo obec, a dále na dodržování zákazu požívání alkoholických nápojů a jiných návykových látek ze strany řidičů.
Akce se zúčastnilo tři dvoučlenné autohlídky policistů Dopravního inspektorátu PČR Prostějov , ale i příslušníci Armády ČR, Vojenské policie a pracovník Besipu.
"V rámci akce bylo kontrolováno celkem 42 motorových vozidel a bylo zjištěno celkem 22 přestupků, které byly řešeny v blokovém řízení uložením blokové pokuty v celkové výši 7.300 korun. Porušení rychlostních limitů bylo zjištěno celkem v patnácti případech, jedenáct případů bylo vyřešeno v blokovém řízení uložením pokuty v celkové výši 5.500 korun, čtyři případy budou oznámeny správnímu orgánu k projednání," uvedla Eva Čeplová, tisková mluvčí Policie ČR Prostějov.
(red)

Komentáře

Všichni víme jak to je, cajti si vyberou pouze ty místa, kde ty pokuty padaj ale tak, kde by to bylo potřeba nestojí, protože to pro ně a jejich vrchnost není  lukrativní a potom se chvástají kolik vybrali - hnus !!

Poslat nový komentář