Koronavirem je nakažen lékař z prostějovského infekčního oddělení

Koronavirem je nakažen lékař z prostějovského infekčního oddělení
ilustrační foto

Koronavirem se nakazil lékař infekčního oddělení v Prostějově. Informaci České televizi potvrdila mluvčí nemocnice Radka Miloševská. 

Jestli se muž nakazil v práci či jinde, není jasné. Podle Miloševské se uvažovalo o uzavření infekčního oddělení, nakonec ale jeho chod zůstane zachován. „Průběh onemocnění je (u nakaženého lékaře) dosud mírný, lehký. Oddělení dál funguje, je na něm nyní devět pacientů,“ řekla. Veškerý personál nemocnice, který s lékařem přišel do kontaktu, je v karanténě a postupně testován. Výsledky zatím nejsou k dispozici. (red)

Komentáře

Když jim šéfují takoví debilové, jako tito: „Mrzí nás nelibé reakce některých z Vás, že roušky Vám nestačí a nechcete je, a kdeže jsou slibované respirátory třídy FFP3. Kdepak je ale Hippokratova přísaha?! Vraťte se do ordinací a pomáhejte společně se postavit koronaviru. Děkujeme!“ píše se v páteční výzvě, kterou lékařům do ordinací poslal zdravotnický obor Ústeckého kraje v pátek."
To někdo může myslet vážně?

A co lidi kolem,informoval je někdo,že jim hrozí nákaza-asi ne.

To se tedy chránil až to dostal.Hustý.Tento stát by měl radši všechno zavřít,protože když nedokáže ochránit doktory v první linii,tak nemá co po nikom požadovat aby v tom dělal.

Poslat nový komentář