Den plný zábavy nabídne guláše, charitu a muziku. Už v červnu!

Den plný zábavy nabídne guláše, charitu a muziku. Už v červnu!
ilustrační foto plakát

Již šestý ročník soutěže ve vaření kotlíkových gulášů chystají organizátoři na sobotu 4. června. Setkání gulášových mágů se uskuteční opět v Kolářových sadech v Prostějově. Veškerý výtěžek z akce poputuje na transparentní účty zřízené u Komerční banky Prostějov, které založil Okrašlovací spolek města Prostějova pro Zdeňku Kotyzovou a Davídka Vítka. 

Festival pořádá Okrašlovací spolek města Prostějova a Jiří Petricius pod záštitou Zdravého města Prostějov. Bude se jednat o zábavný den, který odstartuje v 9 hodin ráno soutěž ve vaření kotlíkových gulášů. Do té organizátoři stále hledají další soutěžní týmy. "Ty se mohou hlásit na na j.petricius@seznam.cz, odkud budeme rozesílat i další informace," uvedl Jiří Petricius.

Soutěž gulášů bude vyhodnocena kolem poledne, následovat bude volná zábava. Po celý den se postupně představí kapely Hard, Hloučeláci, Kokeno a Starý Pryor. Doprovodný program je zajištěn po celý den, mimo jiné v podobě výstavy teddy králíčků, vystoupení sokolníků, stánků městské policie i Generali či výstavy motorek. Na své si zcela jistě přijdou děti i dospělí.    

„Vstupné je dobrovolné, výtěžek akce bude věnován Zdeničce Kotyzové a Davídku Vítkovi ze Ptení,“ dodala předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová.

Takže neváhejte a udělejte si 4. června čas a nevařte! Určitě nebudete litovat, stejně jako vaše smysly - čich, chuť, zrak i sluch. (ber) 

Poslat nový komentář