Dva darebáci přepadli včera ve Vodní ulici mladou ženu

Dva darebáci přepadli včera ve Vodní ulici mladou ženu
ilustrační foto

Ve středu kolem půl deváté hodiny ranní přepadli ve Vodní ulici mladou ženu dva výrostci ve věku 17 - 18 let. Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po pachatelích.

Dne 29. února kolem 8.30 hodin procházela dvacetiletá žena Vodní ulicí v Prostějově. Obklíčila jí dvojice mladých mužů. Za ni se podle popisu postavil muž ve věku asi 17-18 let, štíhlé postavy, vysoký 175-176 cm, na sobě měl světlou teplákovou soupravu s kapucí přes hlavu. Druhý se postavil asi metr před mladou ženu a řekl jí "Dej mi peníze nebo uvidíš." Přepadená z obavy o své zdraví sáhla do kabelky pro peněženku a vyndala z ní bankovku nominální hodnoty dvěstě korun. Tu jí muž stojící před ní z ruky vytrhl. Tento druhý muž byl rovněž ve věku 17-18 let, snědé pleti, štíhlé postavy, výška 170-175 cm, krátké černé vlasy, na sobě měl černou koženou bundu do pasu a modré rifle. 

Oba útočníci pak z místa utekli směrem k ulici Mlýnské. Ke zranění osob ani ke škodě poškozením nedošlo. Oběma pachatelům hrozí za zločin loupež až desetiletý pobyt za mřížemi.

"Policie žádá o pomoc širokou veřejnost, která by mohla poskytnout jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění těchto dvou pachatelů, nechť se obrátí na kteroukoliv policejní služebnu nebo na bezplatnou linku 158. Děkujeme za spolupráci," požádala o pomoc při pátrání po nebezpečných pachatelích Eva Čeplová, tisková mluvčí Policie ČR Prostějov.

(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář