Policie pátrá po pachateli loupeže, pomozte

Pachateli loupeže hrozí až desetiletý trest vězení. Ilustrační foto
Pachateli loupeže hrozí až desetiletý trest vězení. Ilustrační foto

Krátce po půlnoci na sobotu přepadl neznámý pachatel ve Studentské ulici starší ženu. Policie přináší popis muže, jak jej zpodobnila přepadená.

Neznámý muž v sobotu půlhodinu po půlnoci přistoupil v ulici Studentská k 64leté ženě a pokusil se jí vytrhnout kabelku. Následný zápas a přetahovaná o kabelku skončila pádem ženy na chodník, při kterém utrpěla lehké zranění. Pachateli se podařilo kabelku vytrhnout, potom utekl po chodníku kolem restaurace U Tří bříz směrem ke kruhové křižovatce. Pachatel se dopustil trestného činu loupež, za který hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let. Způšobená škoda činí tři tisíce korun.

Přepadená žena uvedla k osobě pachatele: Jednalo se o muže nezjištěného věku vysokého kolem 180 až 185 centimetrů, štíhlé postavy. Na sobě měl tmavé kalhoty, tmavší bundu s kapucí, kterou měl přes hlavu.

"Policie České republiky Prostějov žádá občany, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí a viděli přicházet nebo odcházet popsanou osobu pachatele, nebo výše popsaný incident, aby kontaktovali Policii České republiky Prostějov na bezplatné telefonní lince 158," požádal Josef Bendařík, tiskový mluvčí Policie ČR.

(red)

Místo zločinu: 
Javascript is required to view this map.

Poslat nový komentář