OBRAZEM: Přikrylovo náměstí v novém

OBRAZEM:  Přikrylovo náměstí v novém
Foto MMP
Další fotky: 
OBRAZEM:  Přikrylovo náměstí v novém
OBRAZEM:  Přikrylovo náměstí v novém
OBRAZEM:  Přikrylovo náměstí v novém

 

Chcete vidět, jak bude vypadat kruhová křižovatka na Přikrylově náměstí? Objasní vám to fotogalerie s vizualizací. Na konečný reálný vzhled si ale ještě počkáme dva měsíce.

"Je to investice Olomouckého kraje, zajišťuje ji Správa a údržba silnic. Ta také vyhlásila výběrové řízení na zhotovitele. Jakmile bude znám, začne se s realizací," uvedl dnes náměstek primátora Zdeněk Fišer.  Pokud na vizualizaci postrádáte přechody, vězte, že tam jsou. Jen je architekt zapomněl zamalovat "na zebrovato". (ber)

Komentáře

Úplný souhlas. Centrum se nikdy nebude dát projet plynula bez zastavení, každý musí počítat s pomalejší dopravou. Nevím jak bude doprava plynulá, když budou přecházet chodci na Vápenici a zda tam vůbec bude moci zůstat semafor! Je to jeden z nejvytíženějších přechodů a chodí tudy hlavně děti. Snad nebudou muset probíhat mezi auty jako na Petrském náměstí!

Příklad naprosto vyhozených peněz. Navíc navržená okružka ani nemusí pořádně fungovat. Stačilo pořádně seřídit semafory na stávající křižovatce a vše se vyřešilo za desitinové náklady jako okružka na Přikrylově nám.

Poslat nový komentář