Pozor! Práce započnou již v pondělí!

Pozor! Práce započnou již v pondělí!
ilustrační foto MMP

 

Z důvodu výstavby kruhového objezdu na Přikrylově náměstí bude tato křižovatka úplně uzavřena od pondělí 20. 7. od 8 hodin. Po dobu její výstavby budou linky MHD v Prostějově vedeny po objízdných trasách.

V souvislosti s plánovaným budováním okružní křižovatky dojde v období jejího budování ke změně tras některých spojů MHD:

Linka č. 1 a 11 nádraží-hřbitov/Žešov– objízdná trasa povede z ulice Svatoplukova, ulicemi Újezd a Wolkerova na ulici Brněnská a dále dle licence. Objízdná trasa je obousměrná. Nebudou obsluhovány zastávky Vápenice, Palackého, Poděbradovo nám. a Lázně. Náhradní zastávka bude pro oba směry Újezd.

Linka č. 4 nádraží-Domamyslice - objízdná trasa povede z ulice Svatoplukova, ulicemi Újezd a Wolkerova na ulici Žeranovská a dále dle licence. Objízdná trasa je obousměrná. Nebudou obsluhovány zastávky Vápenice, Palackého a Lázně. Náhradní zastávka bude pro oba směry Újezd.

Linka č. 5 nemocnice-Čechůvky, č. 6 nádraží-Domamyslice a č. 9 nemocnice-průmyslová zóna B - objízdná trasa povede z ulice Svatoplukova, ulicemi Újezd, Wolkerova a Palackého na ulici Plumlovská a dále dle licence. Objízdná trasa je obousměrná. Nebudou obsluhovány zastávky Vápenice a Lázně. Náhradní zastávky budou Palackého ve směru na aut.st. a Poděbradovo nám. ve směru do nemocnice.

Linka č. 16 Domamyslice-Tesco- objízdná trasa povede z ulice U Stadionu, ulicí Sladkovského na ulici Olomoucká a dále dle licence. Objízdná trasa je obousměrná. Nebudou obsluhovány zastávky Vápenice a Pojišťovna. Náhradní zastávka bude v obou směrech Prostějov, Sladkovského.

Linka č. 19 nádraží-Krasice - objízdná trasa povede z ulice Svatoplukova, ulicí Olomoucká a Sladkovského na ulici Kostelecká a dále dle licence. Objízdná trasa je obousměrná. Nebudou obsluhovány zastávky Vápenice a Pojišťovna. Náhradní zastávka bude v obou směrech Prostějov, Sladkovského.

Linka č. 32 - objízdná trasa povede z ulice Martinákova, ulicí Kostelecká, U Stadionu a Josefa Lady k nemocnici a dále dle licence. Objízdná trasa je obousměrná. Nebudou obsluhovány zastávky Pojišťovna, Lázně, Plumlovská a Plumlovská, Sídliště. Náhradní zastávky budou pro oba směry Kostelecká a Hacarova, DPS.

Linka č. 15- je od 28. června 2015 zrušena a její spoje jsou převedeny na linku MHD 16.

 

Vedení příměstských linek FTL Prostějov po dobu uzavírky křižovatky Kostelecká x Vápenice x Blahoslavova v termínu od 1.7. – 31.8.2015.

Linky 780640 Prostějov-Prostějovičky

780652 Vícov-Prostějov-Hrubčice

780653 Prostějov-Plumlov-Vícov

780710 Prostějov-Buková-Protivanov

780720 Prostějov-Boskovice

780721 Prostějov-Protivanov-Buková

U výše uvedených linekbudou zrušeny zastávky Prostějov, Blahoslavova lázně (směr aut.st.) a Prostějov, Svatoplukova, Dona (obousměrně bez náhrady). Jako náhradní zastávka za Prostějov, Blahoslavova lázně bude Prostějov, Palackého ( ve směru na nádraží).

Objízdná trasa ve směru Plumlov – Prostějov, aut. st. z ulice Plumlovská, ulicí Palackého (náhradní zastávka Prostějov, Palackého), Wolkerova, Dolní, Letecká, Pražská na zastávku Prostějov, aut.st.

Objízdná trasa ve směru Prostějov, aut. st. – Plumlov ze zastávky Prostějov, aut. st. ulicí Pražská, Letecká, Dolní, Wolkerova, Palackého, na zastávku Prostějov, Hliníky a dále dle licencí.

Linka 780754 Prostějov-Nezamyslice spoje 17, 13, 12, 16 ( které zajíždějí na zastávku Prostějov, Blahoslavova, lázně). Objízdná trasa povede z ulice Brněnská ulicí Wolkerova a Újezd na ulici Svatoplukovu a dále dle licence. Náhradní zastávka bude pro oba směry Prostějov, Újezd.

Bližší informace poskytnou pracovnice Informační kanceláře FTL na Svatoplukově ulici, tel. 582 333 181 nebo na www.ftl.cz (red)

Poslat nový komentář