Halu Sportcentra ovládnou mladí tanečníci

Halu Sportcentra ovládnou mladí tanečníci
ilustrační foto

Poslední den v týdnu do prostějovského Sportcentra vtrhne hudba a mládí. Startuje tady sedmnáctý ročník Regionální přehlídky pohybových skladeb. Soutěžit se bude v kategoriích free dance, street dance nebo show dance.

 

 

Mezi tanečními školami, které budou vystupovat, jsou tradiční účastníci TS Free Dance, Taneční škola Pirouette nebo  T.S. R. A. Dance. Předvede se i Taneční škola Hubený. Slavnostní zahájení se uskuteční v neděli v půl druhé odpoledne, pak již bude následovat samotná přehlídka.

„Letos se nám tady na parketu Sportcentra vystřídá čtyři sta sedm tanečnic a tanečníků. Taneční akce nabídne free stylové formace, ale k vidění budou i tradiční taneční choreografie, dokonce i baletní prvky,“ uvedl jako ochutnávku Jan Zatloukal ze spolupořádajícího Sportcentra DDM.

Na všechny, kteří se přijdou podívat, čeká plejáda pestrých kostýmů, svižná a chytlavá hudba a v neposlední řadě netradiční ztvárnění formací a tanců. O tom, kdo se bude líbit nejvíc, se rozhodne ve čtyři hodiny odpoledne. (kaa)

Ilustrační foto: archiv

Poslat nový komentář