Zastupitelstvo města se včera protáhlo do půlnoci!

Zastupitelstvo města se včera protáhlo do půlnoci!
ilustrační foto ber

 

Třetí jednání Zastupitelstva města Prostějova začalo úderem třinácté hodiny. Na pořadu bylo patnáct bodů s několika podbody, rozpočet města na rok 2015, veřejné finanční podpory a jejich upřesnění či majetkové záležitosti.

Zastupitelstva města obvykle končí v pozdně odpoledních hodinách, tohle, dle vyjádření některých delší dobu zasedajících zastupitelů, kopírovalo doby dávno minulé. "Nebylo s podivem, když jsme končívali i hodně po půlnoci, zastupitelstvo, kdy se volil starosta Šverdík, bylo velmi zdlouhavé a starostu se podařilo zvolit v podobném čase", zaznělo na včerejším zastupitelstvu.

Velkým tématem bylo bydliště uvolněného radního Šlambora. Jen tímto bodem se zastupitelstvo zabývalo téměř dvě hodiny. (red)

Komentáře

Když oni ti dnešní antikomunisti jsou tak inteligentní, že jim kvůli takovému honu na čarodějnici úplně uniká, že se zde porušují dotační pravidla a město bude vracet 15.000.000 Kč za školu na Hus.náměstí a že je to jen začátek průserů, to si pište. Takové bydlení v nezkolaudovaném domě? A co ti chudáci bezdomovci, co spí v kůlnách, garážích (v lepším případě) nebo pod mosty a pod.? Kdo se stará, kde tito chudáci nocují, v mrazech toho moc nenaspí..... 

lze, když se to hodí....pan Šlambor nemůže kandidovat ve Skalce, obec mu nedá trvalé bydliště do kolaudace domu, v Prostějově mu to upírá opozice s odvoláním na obcházení volebního zákona.... je těžké naplnit své základní právo volit a být volen.....snad kdyby z nějakého důvodu  přišel o trvalé bydliště na své prostějovské adrese, mohl by být veden na adrese magistrátu, :)  potom by zřejmě měl právo  kandidovat ve městě, kde pracuje, zapojuje se do politického dění dlouhá léta a je  známou a tuším i oceněnou osobností města, který nemůže být považován za účelově přihlášenou  černou duši, jako tomu bylo  v některé malé obci těsně před volbami, aby byl zmanipulován výsledek...

 

Jak se lze 2 hodny zabývat takovou hloupostí?

Poslat nový komentář