Sportovci věnovali nemocnici 300 tisíc korun

Sportovci věnovali nemocnici 300 tisíc korun
foto MMP
Další fotky: 
Sportovci věnovali nemocnici 300 tisíc korun

Šek v hodnotě 300 tisíc korun, které věnovali prostějovští sportovci, převzal v neděli  primátor města František Jura. Peníze podle jeho vyjádření nyní poputují do prostějovské nemocnice.

Celkem 300 tisíc korun mezi sebou v Prostějově vybrali bývalí a současní sportovci a manažeři s cílem podpořit boj proti koronaviru. Na daru se podílel například bývalý tenisový reprezentant Jiří Novák, jeho kolega Jiří Veselý a basketbalista Lukáš Palyza. Společně s nimi věnoval peníze také sportovní manažer Miroslav Černošek. „Sportovci, které město dlouhodobě podporuje, se nyní rozhodli naopak pomoci městu,“ řekl při této příležitosti Černošek.

Symbolický šek  převzal od dárců primátor František Jura, peníze ale dostane prostějovská nemocnice. Jak uvedla předsedkyně představenstva nemocnice Marie Marsová, zařízení je rozdělí mezi zdravotníky, kteří jsou v době pandemie nejvíce vytíženi. „Lékaři, sestry a další personál jsou v pomyslné první linii. Dáváme jim tak signál, že víme, co pro nás dělají a velmi si jejich nasazení vážíme,“ dodal  primátor Jura. (red)

Komentáře

Na druhou stranu dá město na provoz Černoškova Olympijského centra, kde si obyčejný člověk nezasportuje měsíčně 250 tisíc.....výplaty energie... To mě poser :-((

Poslat nový komentář