Vánoční jarmark se blíží, stánky se už staví

Vánoční jarmark se blíží, stánky se už staví
Ilustrační foto ber

Větší komfort návštěvníkům i trhovcům opět zajistí, při jarmarku a u mobilního kluziště, pohodlnější rozmístění stánků, které se již osvědčilo před dvěma lety.

„Stávalo se, že v prostoru kuželny (poblíž radnice) bylo málo místa pro občerstvení a lidé neměli dostatek prostoru. Toto „nepohodlí“ jsme vyřešili přesunem stánků blíže k budově radnice a soustředili občerstvení do jednoho celku. Jak se potvrdilo, tento krok byl přínosem. Toto rozložení stánků proto budeme ctít i při letošním vánočním jarmarku,“ uvádí náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Část kuželny (na straně lavičky se sochou Jiřího Wolkra) bude zaplněna pouze po jedné straně, další část kuželny (blíže ke kluzišti) pak bude v klasickém osazení stánků.

„Chybět při jarmarku nebudou klasické stánky s rukodělnými a vánočními výrobky. Pro větší komfort uživatelů kluziště i stánků poslouží toalety s tekoucí teplou vodou (u muzea),“ doplňuje náměstkyně Sokolová s tím, že: „Věříme, že vládní epidemiologická opatření nezhatí připravený program Prostějovské zimy a my budeme moci trhy i kulturní program spustit naplno.“ (red)

Poslat nový komentář