Soutěžte o Cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost

Soutěžte o Cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost
ilustrační foto plakát

Olomoucký kraj stále přijímá přihlášky do druhého ročníku soutěže společenské odpovědnosti v našem regionu, přihlaste se do 30. září. Soutěž má regionální charakter.

Olomoucký kraj podporuje koncept společenské odpovědnosti, která pomáhá rozvíjet náš region a oceňuje tak práci všech, kteří pečují o všeobecný prospěch nad rámec svých zákonných povinností. Nejen pro soutěžící jsou připraveny poslední online semináře, kde se dozvíte více o tématu společenské odpovědnosti. Setkání proběhnou 12., 13. a 14. září, můžete se na ně přihlásit na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBd6shmlsSJDm2n8BW6tgS05BWQBmRLrWzvjEJ9gcv-MfPdQ/viewform.

„Už jen několik málo týdnů zbývá do uzávěrky přihlášek. Cílem soutěže je zvýšit povědomí o společenské odpovědnosti a zviditelnit ty, kteří se chovají férově a ohleduplně k lidem, k obchodním partnerům, ke společnosti, kde žijeme, k přírodě a životnímu prostředí,“ uvedl Jan Šafařík, náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast regionálního rozvoje.  

 Možná o tom ani nevíte, ale třeba jste právě vy, vaše firma, obec nebo spolek horkým kandidátem na Cenu hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost. „Do soutěže společenské odpovědnosti se může přihlásit každý – obce, města, živnostníci, malé i velké firmy. Vím, že společensky odpovědných lidí je v našem kraji spousta a rádi bychom jim za jejich práci poděkovali a inspirovali jejich příběhem ostatní,“ vysvětlil Jan Šafařík. Všechny důležité informace najdou zájemci na webových stránkách cenykraje.cz/…SKÁ ODPOVĚDNOST. (Zdroj olkraj.cz)

Poslat nový komentář