Respektujme zákaz vjezdu, vyzývá náměstek Rozehnal

Respektujme zákaz vjezdu, vyzývá náměstek Rozehnal
Foto ber
Další fotky: 
Respektujme zákaz vjezdu, vyzývá náměstek Rozehnal

Od 22. března 2021 do 31. července 2021 je kvůli rekonstrukci uzavřena komunikace ve Vrahovické ulici v Prostějově. Kvůli stavebním pracím není možný vjezd, řidiči ale zákaz nerespektují.

Rekonstrukce Vrahovické ulice běží dle harmonogramu. Pokládka dešťové kanalizace je u konce, odstraněny jsou silniční obruby a přídlažba, most přes Romži je obnažován na základní desku,“ sdělil PvNovinkám náměstek primátora Prostějova Jiří Rozehnal.

Zároveň požádal jménem zhotovitele stavby všechny řidiče, aby respektovali zákaz vjezdu na staveniště. „Zabráníte tak poškození svých vozidel a vzniku újmy na zdraví,“ dodal.

Připomínáme, že křižovatka ulic Tovární a Vrahovické je průjezdná obousměrně ve směru k nám. Padlých hrdinů, most přes Hloučelu je otevřen. Do oblasti mezi ul. Vrahovickou a V. Talicha je možný příjezd buď přes „myší díru“ nebo z ul. Vrahovické po ulici Tovární. Do oblasti jižně od ul. Vrahovické směrem k bývalému areálu OP je příjezd možný pouze z ulice Za Drahou a Marie Pujmanové. Ul. Marie Majerové je obousměrná a je v ní zákaz stání (kvůli průjezdnosti). (ber)

Komentáře

V Prostějově respektovat značky? To je nějaký protimluv ne. Tady sou všeci kámoši a městská polici bezpečnost v dopravě vůbec, ale vůbec nezajímá. To takhle jde strážník kolem stojícího auta které stojí na přechodě pro chodce nic v zákazu zastavení nic........... Standart. To musí někdo zavolat to pak jo, ale jako žeby od sebe něco řešili. To jako fakt ne!!!

Poslat nový komentář