Pozor, vernisáž a koncert pro Zdeničku v Avatarce již dnes!

Pozor, vernisáž a koncert pro Zdeničku v Avatarce již dnes!
ilustrační foto

 

Jak PvNovinky již iinformovaly, právě dnes se uskuteční vernisáž fotografií Jiřího Peky spojená s hudebním vystoupením komorního souboru pěveckého sboru Proměny a kapel Jižní ryba a Band-A. Přijďte a pomozte dobré věci, vstupné poputuje na konto Zdeničky Kotyzové, jejíž příběh sledujeme.

Vernisáž se uskuteční v 17 hodin, úvodní slovo budou mít Milada Sokolová a Josef Franc. Kromě Proměn vystoupí i další dvě kapely, Band-A a  Jižní ryba.

„Vstupné bude v plné výši připsáno na konto Zdenička. I když je kavárna malá a mnoho návštěvníků nepojme, přijďte se podívat, poslechnout a přispět,“ přidala pozvání Milada Sokolová. (red)

Komentáře

Mohu se zeptat kdo je ta slečna s vystrčenou prdelí, že s ní pořád dokola tak blázníte, věčně šílíte s charitou a tak? Je to někoho vlivného dcera?  Když u vás rozkliknu její jméno, tak stejne vyjedou zase jen samé akce jak pro ni vytáhnout od lidí peníze. Jediné co se tu dozvím, tak že měla v lednu nehodu..Ale jakou to jsem nenasel. Nehody se dějí, ale nikdy jste u nikoho tak nešíleli, nezdrobnovali oběti jméno citově a podobně. Za to, že se zotavuje..paráda přeji jí to, ale proč do ní pořád nutíte lidi lifrovat na její účet peníze nejak nechápu.

Poslat nový komentář