Arcidiecézní charita hledá nové pracovníky!

Arcidiecézní charita hledá nové pracovníky!
ilustrační foto znak

Humanitární oddělení Arcidiecézní charity Olomouc hledá pracovníka na plný úvazek - koordinátora/ku pro Ukrajinu a dobrovolníky. Nabízí zajímavou smysluplnou práci v Olomouci i v zahraničí, zázemí organizace s dlouholetou tradicí a praxí v humanitární a rozvojové pomoci či benefity - pět týdnů dovolené a penzijní připojištění.

V případě zájmu zašlete strukturovaný životopis s motivačním dopisem a dvěma referencemi z předchozího zaměstnání, brigády, stáže nebo dobrovolnické činnosti na e-mail: info@acho.charita.cz do 16. března 2018. Více na www.acho.charita.cz. (red) 

Komentáře

Ano, měla jsem tu čest s olomouckou. Zjistila jsem několik skutečností. Na péči o seniori peníze nejsou, jsou jen na bezdomovce a nepřizpůsobivé. Péče podle charity není nic jiného, než vyměnit plínku, opláchnout sklenici a nazdar. Na to, po čem senior prahne - na společnost člověka, sociální kontakt - to není práce, ale dle charity zahálka pečovatelky. Mezi obcemi se pak musí pečovatelka málem teleportovat a o tom, že by taky měla nějaké lidské potřeby, nemůže být pomalu řeči. A to všechno za nula nula nic. Ale možná Charitě a její filozofii křivdím. Možná je to jen těmi “vedoucími pracovníky”, kteří apriory svojí klientelou pohrdají, ale kteří po vystudování některého z pseudooborů na UPOL, i když by před dvaceti lety ani neodmaturovali, vědí vše a nejlíp.

Poslat nový komentář